fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

Ανάλυση: Πρωτάθλημα… τριών ταχυτήτων σε Α1 Μεσσηνίας!

Ανάλυση: Πρωτάθλημα… τριών ταχυτήτων σε Α1 Μεσσηνίας!

Πολύ δυνατό προμηνύεται και φέτος το πρωτάθλημα της Α1 Μεσσηνίας, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά.

Μεγάλη λοιπόν η επιτυχία πριν από 3 χρόνια της τότε διοίκησης  της ΕΠΣΜ και βέβαια του μεγάλου Αριστείδη Σταθόπουλου, που θέσπισε αυτή την κατηγορία στο μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

Τέσσερις  ομάδες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (Κορώνη, Καλό Νερό, Ηρακλής Καλαμάτας και η Φυτειά, η κανονική Φυτειά βέβαια και όχι η… ιμιτασιόν, του… Κρεμμύδα που την διέλυσε και πήγε τώρα να σώσει – sic- την Μαύρη Θύελλα…), ενώ και στην ουρά αυτού έχουμε άλλες τόσες (Παραλία, Χώρα, Μιλτιάδης και βέβαια, του Ασπρόχωμα του πολυλογά του κυρίου… Ηλιόπουλου, που βάρεσε πλέον διάλυση, θυμίζουμε και αποχώρησε από την κατηγορία).

Μάλιστα, οι ενδιάμεσες ομάδες και οι πέντε έχουν από 3 βαθμούς, γεγονός που και αυτό δείχνει την μεγάλη μάχη που θα επακολουθήσει, στην Α1 πάντα φέτος της ΕΠΣΜ. Ένα πρωτάθλημα των… τριών, παρακαλώ, ταχυτήτων!

Για πάμε λίγο τώρα και στην ανάλυση των σημερινών μας παιχνιδιών και ξεκινάμε από την φοβερή τεσσάρα (2-4) του… πικραμένου από πέρυσι και από την ΕΠΣΜ, Χανδριναϊκού, μέσα στην Μεθώνη επί της κακής τοπικής ομάδας. Τα δόντια της από νωρίς φέτος δείχνει ο αγαπητός μας (πολύ) Χανδριναϊκός!

“Τριάρα” (3-0) και σε ρυθμό ρελαντί, το δυνατό Καλό Νερό, με την… περσινή του θα λέγαμε φόρα, επί της αδύναμης Αναγέννησης Παραλίας, ενός όμως πολύ καλού και ανερχόμενου προπονητή, όπως είναι ο Τάσος Χαρίτος, με θαυμαστό έργο και στα Πράσινα Πουλιά…

Άνετο πέρασμα με 0-2 του φιλόδοξου Ηρακλή Καλαμάτας μέσα από την Χώρα, με τον τοπικό μας Παπαφλέσσα να ψάχνει να βρει τα πατήματά του ακόμη και λίγο – πολύ είναι φυσιολογικό αυτό, νομίζουμε…

Πολύ άσχημα δυστυχώς και φέτος δείχνει να την έχει ο Μιλτιάδης, έφαγε 3-0 πολύ εύκολα στο Χαρακοπιό Μεσσηνίας από την Θύελλα και η ιστορική μας ομάδα της Τριφυλίας πολύ δύσκολα θα γλυτώσει και τον νέο της υποβιβασμό και την ευρύτερη κατρακύλα της…

Το Δώρειο 3-2 τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τον Δωριέα να δικαιούται είναι αλήθεια μια ευρεία νίκη, ήταν σαφώς πολύ καλύτερος.

Και τέλος, η κανονική όπως προαναφέραμε Φυτειά (είπαμε όχι αυτή του… Κρεμμυδά, που θα φτιάξει τώρα τη νέα Μαύρη Θύελλα – ΤΡΑΓΙΚΟ), πήρε με 2-0 τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ο οποίος όμως έχει καλή ομάδα και είμαστε σίγουροι – φίλε μας, γίγαντα Μιχάλη Αυγουλέα – πως σύντομα θα σηκώσει κεφάλι και αυτός!

Λοιπόν: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ και ΣΚΟΡΕΡ της Α1 Μεσσηνίας, μπορείτε να δείτε ξανά ΕΔΩ!!!!

 

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία