fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

Δεν μπορεί (ξανά) η ΑΕ Μάνη: Έχασε εντός και από το Διαβολίτσι…

Δεν μπορεί (ξανά) η ΑΕ Μάνη: Έχασε εντός και από το Διαβολίτσι…
Από ήττα σε ήττα πια η ΑΕ Μάνης.....

Αέρα τεσσάρων βαθμών πήρε στην κορυφή της βαθμολογίας το Διαβολίτσι μετά τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη του…

Ο ΑΟΔ επικράτησε δίκαια χθες στο γήπεδο των Σφαγείων της Μάνης με 2-1 και σε συνδυασμό με τη λευκή ισοπαλία μεταξύ Τσικλητήρα και Απόλλωνα, αποσπάστηκε 4 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από τους διώκτες του.

Η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ίσως το καλύτερο φετινό και εκεί έχτισε για να φτάσει στο τρίποντο.

Σε αυτό διάστημα οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν ποδόσφαιρο κυριαρχίας, πετυχαίνοντας δύο γκολ με τους Τζανετέα και Λιόλιο, είχαν δύο δοκάρια και άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Στο δεύτερο η απόδοση του Διαβολιτσίου έπεσε, όμως η Μάνη δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Κωνσταντακόπουλου. Πίεσε μόνο στο τελευταίο 20λεπτο όταν ο ΑΟΔ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουλόπουλου.

Το ματς έγινε γκραν γκινιόλ στο 92’ όταν ο Φετάχου μείωσε σε 1-2 και η ομάδα του Φραγκίσκου Κεράνη έψαξε και δεύτερο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα μιας και η… κλεψύδρα είχε αδειάσει.

Υπεροχή και σωρεία

ευκαιριών για το Διαβολίτσι

Το Διαβολίτσι μπήκε στο ματς με το πόδι… πατημένο στο γκάζι και ανέκτησε από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Με τους Τζανετέα, Πιτσιλή και Κρεμύδα η ομάδα του Κώστα Παλαμάρα είχε πάρει το κέντρο, ενώ ιδιαίτερα δραστήριοι ήταν οι Παλιάς και Ζάκκας στις πτέρυγες.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 10’ με τον Παλιά να εκτελεί ένα φάουλ και τον Μπαστακό να πιάνει την κεφαλιά, με τον Καστριτσέα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Δύο δοκάρια με Ζάκκα και Πιτσιλή

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζάκκας επιχείρησε τη σέντρα σουτ από δεξιά με την μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκών.

Προηγήθηκε με Τζανετέα

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 16’ όταν ο Ζάκκας έστρωσε στον Τζανετέα που έπιασε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία για το 0-1.

Το Διαβολίτσι μετά το γκολ συνέχισε να επιτίθεται κατά κύματα και στο 23’ λίγο έλλειψε να βάλει και δεύτερο τέρμα…

Ο Σταματελόπουλος σέντραρε από δεξιά με τον Κουλόπουλο να πιάνει την προβολή και τον Καστριτσέα να αποκρούει, η μπάλα όμως έφτασε στον Πιτσιλή που σε κενή εστία πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!

Η Μάνη αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, έχοντας χάσει τη μάχη στο χώρο του κέντρου. Αντιθέτως ο ΑΟΔ είχε νέα καλή στιγμή στο 39’ όταν το δυνατό σουτ του Παλιά έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Καστριτσέας.

Τελικά πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο το Διαβολίτσι έφτασε και σε δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο το δικαιούταν απόλυτα…

Και δεύτερο γκολ με Λιόλιο στο 43′

Ηταν το 43’ με τον Παλιά να δίνει δεξιά στον Μπαλόπουλο που επιχείρησε τη συρτή σέντρα… Ο Καστριτσέας έδιωξε ασθενώς και ο Λιόλιος σε επίκαιρη θέση έκανε από κοντά με πλασέ το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος το Διαβολίτσι ήταν αδύνατο να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και έτσι έδωσε χώρο στη Μάνη που όμως δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Κωνσταντακόπουλου.

Αποβλήθηκε στο 62’ ο Κουλόπουλος

Στο 62’ ο Ζάκκας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κουλόπουλος στην προσπάθεια του να πλασάρει χτύπησε χαμηλά στο πόδι τον Καστριτσέα που επιχειρούσε έξοδο… Ο κ. Σερεμέτης έδειξε την κίτρινη στον Κουλόπουλο για επικίνδυνο παίξιμο, η οποία ήταν η δεύτερη και έτσι ο επιθετικός του Διαβολιτσίου αποβλήθηκε.

Το ματς διακόπηκε για 6 λεπτά μιας και ο τραυματισμός του Καστριτσέα ήταν σοβαρός και αποχώρησε από το ματς, με τον αμυντικό Αρη Καμπανάρο να παίρνει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ, ελλείψει δεύτερου γκολκίπερ!

Με παίκτη περισσότερο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πίεσαν στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 70’ ο Β. Χελάς έπιασε ένα δυνατό σουτ, με τον Κωνσταντακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Μείωσε στο 92’ ο Φετάχου

Τελικά το γκολ που έψαχνε η Μάνη ήρθε στο 92’ με τον Γ. Χελά με μπαλιά τρύπα να βρίσκει στην περιοχή τον Φετάχου και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-2.

Φωνές για πέναλτι

Οι Μανιάτες στις καθυστερήσεις αναζήτησαν την ισοφάριση και πίεζαν με σέντρες και γεμίσματα. Στο 96’ μάλιστα ζήτησαν πέναλτι και φάνηκε να έχουν δίκιο όταν ο Μπαλόπουλος έπεσε άτσαλα πάνω στον Β. Χελά και τον έριξε κάτω ενώ έμπαινε από δεξιά, χωρίς να βρίσκει μπάλα.

Το ματς σφύριξε ο Σερεμέτης με τους Μιχαλόπουλο και Γιαννέτσο.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καστριτσέας (68’ λ. τρ. Καμπανάρος), Πιχιγιόνι, Π. Πουλάκος, Πετριτάι, Βαβαρούτσος, Δουρούμης (56’ Φετάχου), Β. Χελάς, Μπεγέτης, Σπυρέας, Κ. Πουλάκος, Γ. Χελάς.

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Κρεμύδας (95’ Ασημακόπουλος), Πιτσιλής (88’ Τσουκαλάς), Τζανετέας, Ζάκκας (84’ Κανελλόπουλος), Κουλόπουλος, Παλιάς (80’ Γεωργιόπουλος).

notosport

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία