fbpx
Connect with us

Super league 2

Διαψεύδει κατηγορηματικά την Τρίγλια για… Γεωργιάδη, η Νίκη Βόλου!

Διαψεύδει κατηγορηματικά την Τρίγλια για… Γεωργιάδη, η Νίκη Βόλου!

Στο Blue Heart FM και στην εκπομπή «Ισορροπίες» φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Κώστας Καραγεωργόπουλος, όπου μίλησε, κυρίως, για την έλευση του νέου προπονητή της ομάδας, κ. Βεργέτη. Επίσης, διέψευσε την ανακοίνωση της Τρίγλιας σύμφωνα με την οποία είχε γίνει πρόταση στον κ. Γεωργιάδη από τη Νίκη Βόλου και αυτός έδωσε αρνητική απάντηση.

 

Η συνέντευξη όπως απομαγνητοφωνήθηκε από το goalpost.gr:

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Νίκης πριν απαντήσει στις ερωτήσεις των οικοδεσποτών της εκπομπής θέλησε να διευκρινίσει ορισμένα πράγματα για την προπονητολογία που υπήρξε τις προηγούμενες μέρες: «Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε για μία ακόμη φορά τον Ισαάκ Χοβέ, ο οποίος θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μας, ως ποδοσφαιριστής το 2014 που βοήθησε σε μία χρυσή στιγμή της ομάδας μας και ως προπονητής έβαλε το λιθαράκι του να στηθεί η φετινή ομάδα. Μία νέα προσπάθεια, με μία αγωνιστική φιλοσοφία τελείως διαφορετική από την περσινή. Ορισμένες καταστάσεις δεν μπορούν να συνεχιστούν όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν.

Όσον αφορά τα τελευταία 24ωρα, ως επαγγελματικό σωματείο έκανε μία έρευνα αγοράς, είχε μία λίστα με πάρα πολλούς προπονητές, με τους οποίους ο τεχνικός διευθυντής, κ. Στύλας καθώς και οι επικεφαλείς της ΠΑΕ έρχονταν καθημερινά σε επικοινωνία. Μπορεί να ήταν 3-4 μέρες που αναζητούσαμε προπονητή αλλά το χρονικό αυτό διάστημα έμοιαζε με αιώνα».

«Δεν κάναμε πρόταση σε προπονητή που αρνήθηκε»

«Θα ήθελα να απαντήσω σε ορισμένες ομάδες που ισχυρίστηκαν πως κάναμε πρόταση σε προπονητή ο οποίος αρνήθηκε. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Η Νίκη Βόλου είχε συγκεκριμένη λίστα, την οποία εξέτασε καταλήγοντας στην καλύτερη δυνατή επιλογή, σύμφωνα με τα κριτήρια της διοίκησης, τον Στάικο Βεργέτη, τον οποίο έχουμε πλέον στην ομάδα μας και είμαστε ευγνώμονες που τον έχουμε.

Άρα δεν ισχύει ότι κάναμε πρόταση σε προπονητή και αυτός αρνήθηκε. Ποτέ δεν συνέβη αυτό. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις σε μορφή συνεντεύξεων και κατασταλάξαμε στον κορυφαίο αυτής της λίστας , σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια, τον κ. Βεργέτη».

«Το βιογραφικό του κ. Βεργέτη τα λέει όλα»

«Τις τελευταίες δύο μέρες υπάρχει αλλαγή ψυχολογίας, υπάρχει ανυπομονησία να δούμε τη δουλειά του να αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Το έργο του δεν είναι εύκολο καθώς βρίσκεται μόλις δύο μέρες στην πόλη, η ομάδα είναι “λαβωμένη”,  με παίκτες που δεν αγωνίζονται λόγω καρτών, με παίκτες τραυματίες και άλλους με ιώσεις. Παρά τις δυσκολίες σ’ αυτό το διάστημα προσπάθησε να περάσει τα δικά του στοιχεία. Δυστυχώς για τον κ. Βεργέτη, ήρθε σε μία ομάδα που δεν υπάρχει χρόνος, όμως θέλουμε τα καλά αποτελέσματα για να χαμογελάσουμε κι εμείς ως διοίκηση και να χαμογελάσει κι ο κόσμος μας.

Το βιογραφικό του προπονητή τα λέει όλα, ένας άνθρωπος σοβαρός, μετρημένος με τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε. Ένας άνθρωπος με πάρα πολλές γνώσεις , ο οποίος μεταφέρει τις οδηγίες σε ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά. Ένας άνθρωπος που εντόπισε αδυναμίες της ομάδας στο πρώτο μισάωρο που έκανε προπόνηση, ένας προπονητής που σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια ήταν ότι καλύτερο κυκλοφορούσε την αγορά».

Για τη δήλωση του κ. Βεργέτη, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν στην ομάδα οργανωτικά θέματα που θέλουν βελτίωση: «Κανείς δεν είναι τέλειος πόσο μάλλον μία νεοσύστατη ΠΑΕ όπως είμαστε εμείς. Είναι λογικό να εντοπίζονται μικροαδυναμίες και μικροαστοχίες που πιστεύω πως μπορούν να διορθωθούν εντός μερικών 24ώρων. Ο Στάικος Βεργέτης, βάσει των εμπειριών του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, μπορεί να μας βοηθήσει πάρα πολύ πέρα από τον προπονητικό κομμάτι, σε πολλά οργανωτικά στοιχεία. Είναι μεγάλη τύχη για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου να έχει έναν τέτοιο υπάλληλο στο δυναμικό της. Ο κ. Βεργέτης έχει μάθει να δουλεύει σε ΠΑΕ που είναι εξαιρετικά οργανωμένες»

Για το θέμα των τιμωριών των παικτών: «Όπως όλοι είχαν εντοπίσει, υπήρξαν δείγματα απειθαρχίας στα ενδότερα του ρόστερ. Ο κ. Βεργέτης ερχόμενος εδώ και βλέποντας τον Γκαρσία με κόκκινη κάρτα, τον Μπαλάφα με κόκκινη επίσης, τον Ροχάνο την προηγούμενη αγωνιστική με κόκκινη, εντόπισε το πρόβλημα. Υπήρξε μία συζήτηση με όλα τα στελέχη του τιμ και συνέστησε να τιθασεύουμε τα συναισθήματά μας όταν είμαστε στον αγωνιστικό χώρο»

Για τον ρόλο που έπαιξε η συνομιλία του κ. Βεργέτη με τον κ. Αλέξη Παπακωνσταντίνου για να απαντήσει θετικά: «Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Όλοι γνωρίζουμε πως ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας και είναι λογικό τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση να τον έχει αυτός.  Για να είναι εδώ ο κ. Βεργέτης, σημαίνει πως ικανοποιήθηκε πλήρως ως επαγγελματίας προπονητής. Για μία διοίκηση που δεν απαρτίζεται από επαγγελματίες παράγοντες είναι τεράστιο παράσημο να καταφέρνει να φέρνει στην πόλη έναν τέτοιο προπονητή. Αυτό δικαιούμαστε να το καρπωθούμε».

Για το αν ο κ. Βεργέτης πήρε τα “κλειδιά” του τμήματος: «Στο πλαίσιο που τα παίρνει ένας προπονητής. Όχι κάτι παραπάνω από αυτό»

Για το αν γνωρίζει οκ. Βεργέτης τη Νίκη Βόλου: «Όλοι στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι γνωρίζουν τι εστί Νίκη Βόλου. Η Νίκη Βόλου είναι ένα τεράστιο όνομα στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Φυσικά το γνωρίζει και ο κ. Βεργέτης. Σίγουρα πριν αποφασίσει να έρθει είχε μελετήσει το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, την ιστορία της και τον κόσμο της. Θα τη μάθει και περισσότερο, μέρα με τη μέρα»

Για το αν έχει ενημερωθεί ο προπονητής για την ανησυχία του κόσμου για την πορεία της ομάδας: «Είναι ενήμερος για όλα. Πιστεύω πως ο κ. Βεργέτης επιλέχθηκε για έναν επιπλέον λόγο ότι μπορεί να διαχειριστεί άψογα την πίεση.  Διαχειρίστηκε τον Αστέρα Τρίπολης σε μία περίοδο που αγωνίζονταν παράλληλα σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη»

«Δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο η μετάβαση στη Ρόδο»

Επειδή πολύς λόγος έγινε για το γεγονός πως η ομάδα ταξίδεψε ξημερώματα Σαββάτου, για να πετάξει με πτήση που αναχωρούσε για τη Ρόδο στις 9:00 το πρωί, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, απάντησε σχετικά: «Όποιος θίγει τέτοιο ζήτημα, το βλέπω σαν “δάκτυλο”. Είναι δυνατόν να συζητάμε σε επίπεδο 3ης τη τάξει κατηγορίας, το γεγονός ότι η ομάδα ταξιδεύει ξημερώματα για την Αθήνα για να πάει αεροπορικώς στη Ρόδο, ένα 24ωρο πριν, να πάει να ξεκουραστεί στο ξενοδοχείο, να φάει, να κάνει προπόνηση, να ξαναφάει, να κοιμηθεί δέκα ώρες και να πάει να παίξει;

Κάνουμε συζήτηση ότι φεύγει δύο μέρες πριν, ξημερώματα. Είναι μία κατάσταση που δεν είναι σοβαρή να συζητήσουμε. Θεωρώ ότι είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες που μπορεί να προσφέρει μία ομάδα, ακόμα και σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ 1. Ομολογουμένως οι ποδοσφαιριστές δεν θα ξεκουραστούν το βράδυ που θα ταξιδεύουν. Το πρωί η ομάδα θα φτάσει στη Ρόδο, θα ξεκουραστεί, θα πάρει το μεσημεριανό της, ενδεχομένως να γίνει μία προπόνηση εφόσον ευδοκιμήσουν κάποιες διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο σωματείων. Το βράδυ η ομάδα θα φάει, θα ξεκουραστεί, θα περάσει κάποια ώρα το πρωί της Κυριακής στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ξεκούραστη θα αγωνιστεί στο παιχνίδι.

Αν και δεν μου επιτρέπεται πολύ συχνά να μιλάω δημοσίως, για τα έξοδα που υπάρχουν. Αυτό που έχει συμβεί με τη Νίκη το τελευταίο δίμηνο με 4-5 ταξίδια πάρα πολύ δύσκολα (Ιεράπετρα, Λέσβο, Ρόδο και πάλι Ρόδο), το συνολικό ποσό που έχει δοθεί σε διάστημα ενός μήνα, αντιστοιχεί σε μία μεταγραφή επιπέδου Σούπερ Λιγκ 1.

Εμείς αυτόν τον σκόπελο τον περάσαμε και με μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα πήγε με διανυκτέρευση παντού και θέλουμε να δούμε πως θα αντεπεξέλθουν κι άλλες ομάδες σε αντίστοιχες καταστάσεις».

Στη συνέχεια ο κ. Καραγεωργόπουλος θέλησε να διευκρινίσει πως ο χαρακτηρισμός «δάκτυλος» δεν αναφέρονταν στους οικοδεσπότες της εκπομπής: «Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό «δάκτυλος» που ανέφερα προηγουμένως, δεν αφορά εσάς, αλλά παρακολουθώντας τα social media και άλλες εκπομπές, διαπιστώνω πως από αλλού απορρέει αυτή η πίεση να βγει αυτή η ερώτηση προς τα έξω. Μην το συζητάμε. Συνθήκες μετακίνησης που προσφέρουμε στην ομάδα, δεν υπάρχουν πουθενά. Κάθε φορά η ομάδα φεύγει δύο μέρες πριν για το ταξίδι της. Είναι άκρως προσβλητικό γι’ αυτή τη διοίκηση να ακούει τέτοιο πράγμα. Η προσωπική μου άποψη δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο η μετάβαση στη Ρόδο».

Για το αν γινόταν η ομάδα να φύγει το πρωί του Σαββάτου ώστε να μην έχει το ταξίδι τα ξημερώματα, ή να αναχωρήσει το μεσημέρι της Παρασκευής: «Δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτή. Μαθαίνουμε το πρόγραμμα των αγώνων 10-12 μέρες πριν κι όπως καταλαβαίνετε τα εισιτήρια για αποστολή 26 ατόμων είναι και πάρα πολύ λίγα και πάρα πολύ ακριβά, ανάλογα τις ώρες και τις εταιρίες. Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν μπορεί ένα ταξίδι που μπορεί να σου στοιχίσει 10 χιλιάδες, ξαφνικά να σου στοιχίσει 17 χιλιάδες, επειδή δεν αρέσει στον οποιοδήποτε. Είναι συνθήκες που δύσκολα άλλες ομάδες θα παρέχουν».

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2