fbpx
Connect with us

Τοπικές Ενώσεις

Εύκολα και… ήσυχα, ο Διαγόρας 2-0 την Ρόδο!

Εύκολα και… ήσυχα, ο Διαγόρας 2-0 την Ρόδο!

Ο Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ στέφθηκε πανάξια νικητής στο Super Cup και κερδίζοντας με 2-0 τη Ρόδο στο παραδοσιακό ντέρμπι κατέκτησε την πρώτη «κούπα» της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο «γηραιός» ήταν καλύτερος στο πιο σημαντικό χρονικό διάστημα του αγώνα, πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πήρε τη νίκη απέναντι στους «πράσινους», οι οποίοι ξεκίνησαν καλύτερα αλλά μετά το πρώτο γκολ που δέχθηκαν, υπέστησαν καθίζηση, με τον Διαγόρα να είναι το «αφεντικό» του αγώνα στο α’ ημίχρονο.

Στη συνέχεια, όπως ήταν εύλογο, η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά προσπάθησε να μπει στο παιχνίδι πετυχαίνοντας κάποιο γρήγορο γκολ. Αυτό δεν έγινε, με το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου να προσπαθεί κυρίως να κρατήσει το υπέρ της σκορ, κάτι που κατάφερε, παίρνοντας το τρόπαιο στο δημοτικό στάδιο.

Η Ρόδος ξεκίνησε καλύτερα και ήταν πιο κινητική στο παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα με το «καλημέρα» καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Γ.Σ. Διαγόρας κατάφερε σταδιακά να ισορροπήσει το παιχνίδι και στο 13ο λεπτό πέτυχε το γκολ, που άλλαξε ουσιαστικά τη ροή του αγώνα αλλά και τη συνέχεια.

Ο «γηραιός» επέβαλε πλήρως το ρυθμό του και ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, με τα «ελάφια» να επιδίδονται σε σωρεία λαθών. Έτσι στο 33ο ο Μπαρμπαρούσης έκανε το 0-2 και ουσιαστικά από νωρίς έβαλε… τέλος στο παιχνίδι. Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, ο Γ.Σ. Διαγόρας ήταν καλύτερος με τη Ρόδο να δείχνει εμφανώς επηρεασμένη από τα δύο γκολ που δέχθηκε από ισάριθμα λάθη. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στη συνέχεια, φάσεις δεν υπήρχαν και ο Διαγόρας έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

2ο: Λάθος της άμυνας του Διαγόρα, συρτό δυνατό σουτ του Μπίσα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Τσέλιου
13′: 0-1! Απευθείας εκτέλεση του Κέρι από πολύ μακριά, αιφνιδιάστηκε η άμυνα της Ρόδου και ο Πίτκας και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα!
33′: 0-2! Λάθος της άμυνας της Ρόδου, ο Μεντί έδωσε την ασίστ και ο Μπαρμπαρούσης από κοντά έδωσε αέρα… τίτλου στον Διαγόρα
74’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλιγγόπουλου, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσέλιος.
90’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουντόπουλου, νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Τσέλιου.

ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Πίτκας, Κανταρζής, Σουλάι, Παπαθανασίου (71’ Βουργουτζής), Νικολόπουλος, Τριχάκης (41’ λ.τ. Αντωνιάδης), Κλιγγόπουλος, Μπουντόπουλος, Χατζησάββας (65’ Γεωργίου), Μπίσα, Ραχήμ.

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Μεντί (90’ Πατσαρούχας), Κέρι, Αβατανέο, Μπέλερης, Ναβαλόν (80’ Γλυνός), Μανωλάκης, Μπαρμπαρούσης (91′ Καζνέτσι).

12Sports

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Τοπικές Ενώσεις