fbpx
Connect with us

Super league 2

Φοβερό: Στο Ιάλυσος – Ολυμπιακός Βόλου… κόπηκαν τα δοκάρια στο 4-0!!!

Φοβερό: Στο Ιάλυσος – Ολυμπιακός Βόλου… κόπηκαν τα δοκάρια στο 4-0!!!
Το είδαμε και αυτό - ξανά μετά από χρόνια - σήμερα σε αγώνα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Κόπηκαν τα δοκάρια σε γήπεδο...

Απίστευτα πράγματα στον αγώνα σήμερα  του Ιάλυσου και του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς στο 81’  έπεσε… κόπηκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, του Γιδόπουλου!

Σήμερα λοιπόν και ενώ στο σκορ ήταν 4-0, σε ένα “φιλικό’ κατά τα άλλα ματς (ήσυχο δηλαδή) κόπηκαν – έπεσαν (!) ξαφνικά στα δοκάρια κάτω από μία εστία (ΦΩΤΟ), με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο το ματς μέχρι να τα φτιάξουν προφανώς, ενώ λίγο πριν είχαν κάνει θυμίζουμε το τελικό… 4-0!!!

Κομμένα δοκάρια πάντως σε γήπεδο στην Ελλάδα είχα με να δούμε από την εποχή του Τσακογιάννη  και της Ηλιούπολης! Τυχαίο φυσικά ήταν αυτό σήμερα. Εννοείται αυτό. Μήπως γνωρίζει κάτι απ’ αυτού ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ, ο καλός φίλος μας βέβαια ο  Διακοφώτης; Α ναι, θα θέλαμε να μας το πει! Αν είχαν πρόβλημα θέλουμε να πούμε από πριν τα δοκάρια στο “Οικονομίδειο”! Ίσως από την πολύ βροχή.

Αγωνιστικά τώρα και κατά τα άλλα (για όποιον τέλος  πάντων τον ενδιαφέρει να μάθει και τι έγινε αγωνιστικά σε τούτο το ματς), οι ουραγοί γηπεδούχοι πήραν μία ίσως ανέλπιστα πολύ εύκολη εύκολη  συντρίβοντας κυριολεκτικά τον αντίπαλο τους που υποτίθεται τέλος πάντων πως πήγαινε για άνοδο (sic), με 4-0 παρακαλώ (4-1 είχε φάει ο Ολυμπιακός και στην… Ηγουμενίτσα, από τον ουραγό τότε επίσης Θεσπρωτό, θυμίζουμε)!

Νίκησε  λοιπόν λέει και «ελπίζει» ο Ιάλυσος για την παραμονή του στην Football League. Με χατ-τρικ του Κονέ και γκολ του Ντιατά (τέσσερις ασίστ ο Μαστραντωνάκης) επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού Βόλου.

Η ομάδα της Ρόδου άνοιξε το σκορ από τα.. αποδυτήρια με τον Κονέ στο 2’. Ο Ιβοριανός φορ έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ του, μετά από πάσα του Μαστραντωνάκη. Στο 22’ ο Κονέ έκανε το 2-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαστραντωνάκη. Ο Ιάλυσος έκανε το 3-0 στο 34’ και πάλι με τον Κονέ, ο οποίος με δυνατό σουτ εντός περιοχή σημείωσε το προσωπικό του χατ-τρικ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαστραντωνάκη. Ο Ντιατά διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με σουτ στο 79’ μετά από πάσα του Μαστραντωνάκη.

Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας). Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Κορώνας (Πειραιά). 4ος: Κακουλίδης (Θράκης). Εύκολο φυσικά το έργο τους, σε ένα πολύ εύκολα είπαμε ματς, μιας και πέταγαν οι γηπεδούχοι μέσα στις λάσπες του Οικονομίδειου!!!

Ιάλυσος (Παντέλης): Ανδρούτσος, Γιώργου, Χειμωνέττος Κ., Πάτας, Παγώνης, Ρεκλείτης, Χειρίτραντας (75’ Πετράκης), Μπάρδης, Μαραγκουδάκης (69’ Ντιατά), Μαστραντωνάκης, Κονέ (86’ Πριόνας).

Ολυμπιακός Βόλου (Βόκολος): Γιδόπουλος, Γραικός (77’ Κλεμέντε), Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Σκοπελίτης (46’ Παπαϊωάννου), Τσίτας, Κέρι, Ράντι (46’ Κόλα).

 

loading...
4 Comments

4 Comments

  1. Κωστας

    16/02/2020 at 17:05

    File sotiri Exete pesi apo ton proto giro apo monisas giati o pasas estelne ta lefta gia tin omada kai merika lamogia ta etrogan. Ase ton ialiso stin isixiatou. Emis palevoume monimas. Kai gia na kseris simera o volos fonaze na min gini to pexnidi kai oxi o ialisos.

  2. george

    16/02/2020 at 20:06

    Γελάνε και τα τσιμέντα με τον Ολυμπιακό Βόλου. 4-άρες από Θεσπρωτό και Ιάλυσο…χαχαχαχαχαχαχα όχι άλλο κάρβουνο ρε μάγκες εκεί στο Βόλο.
    Ποιο στημένο ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ… Αλλά είπαμε ο Βόλος την προηγούμενη κυριακή έκλεισε στόματα (αφού δεν τα άρπαξε από τον Πρασσά). Ούστ από εδώ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  3. ΚΩΣΤΑΣ-ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ-ΓΑΜΩ..ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

    16/02/2020 at 21:07

    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ…..ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..!!!ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤ..ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ…ΓΥΠΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΣΤΟΜΑΤΑ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΙΚΟΥΣ,ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ..ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ;;ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ!!

  4. gio5

    16/02/2020 at 21:51

    Θα δούμε πολλες ομορφιές τις τελευταίες αγωνιστικές τα βαλίτσακια θα πηγαίνουν και θα ερχονται… ομάδες ξαφνικά γίνονται Μπαρτσελονες ..διοικήσεις που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μάθει πως λειτουργούν άλλωστε οι ίδιοι είναι που αγοράζουν κάθε χρόνο ομάδες για να ξεπλένουν χρήμα για στήνουν αγώνες για να κονομανε στο στοίχημα και πάει λέγοντας..η Θυελλαρα μας καλά θα κάνει να μείνει μακρυά από αυτά και ας πέσουμε καθαρά κ τίμια μακρυά από λαμογιες κ ξεφτιλικια !

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2