fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Η άλωση του Διστόμου (1-2) από το Ύπατο…

Η άλωση του Διστόμου (1-2) από το Ύπατο…

Ο ΑΟ Υπάτου πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 στο Δίστομο, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα σε τεράστιο βαθμό να “δέσει” την παραμονή και να… βυθίσει τον Αμβρυσσέα στη βαθμολογία!

Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου στην εν λόγω αναμέτρηση απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, καθώς βρέθηκε δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου πίσω στο σκορ, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στην επανάληψη γύρισε το εις βάρος της σκορ και έφυγε με μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη από το Δίστομο!

Στο δια ταύτα, το παιχνίδι στο πρώτο μέρος χαρακτηρίστηκε από δυνατές μονομαχίες, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πιέσουν όσο περισσότερο μπορούσαν τον αντίπαλο, μιας και έπαιζαν τα… ρέστα τους για την παραμονή στην κατηγορία! Το πρώτο 45λεπτό είχε από δύο ευκαιρίες για την κάθε ομάδα, με τη μόνη διαφορά ότι ο Αμβρυσσέας κατάφερε στο 43′ να πάρει “κεφάλι” στο σκορ, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Στασινόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0!

Η παραπάνω εξέλιξη ανάγκασε τον Στάθη Σταθόπουλο στην ανάπαυλα να βάλει “γκάζια” στους παίκτες του, κάτι το οποίο τελικά τους ξύπνησε για τα καλά! Οι φώνες του έμπειρου προπονητή έπιασαν τόπο, καθώς στο 49′ ο ο Ταυταρίδης έκανε την σέντρα ο Καντού με κεφαλιά μέσα από την περιοχή την έστειλε σε αντίπαλο και η μπάλα αλλάζοντας πορεία έκανε το χατήρι στον επιθετικό του Υπάτου, αφού κατέληξε στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων!

Οι φιλοξενούμενοι αμέσως ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και στο 67′ κέρδισαν πέναλτι μετά από σουτ του Καντού, το οποίο βρήκε σε χέρι αμυνόμενου! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δέδες, όμως ο παίκτης του Υπάτου έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ιωαννίδη… Οι περίπου 300 φίλοι του ποδοσφαίρου που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση, μετά την παραπάνω εξέλιξη θα πίστεψαν ότι οι φιλοξενούμενοι θα εγκατέλειπαν την προσπάθεια για το γκολ της νίκης αφού είχαν απωλέσει τεράστια ευκαρία με το χαμένο πέναλτι.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο Καράι στο 77′ βρήκε κενό χώρο και με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και από την άλλη καταράκωσε το ηθικό των γηπεδούχων, οι οποίοι είδαν σε διάστημα λιγότερο τον είκοσι λεπτών να ανατρέπεται το σκορ που ήταν υπέρ τους! Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο τελευταίο τρίλεπτο του ματς, Σπανός και Σπηλιώτης είχαν την ευκαιρία σε τετ α τετ να αυξήσουν το δείκτη του σκορ, αλλά δεν το κατάφεραν.

Τελικά η λήξη του αγώνα χάρισε τρίποντο-παραμονής στην ομάδα του Υπάτου που έφτασε τους 35 βαθμούς στη βαθμολογία του 8ου ομίλου και από την άλλη “βύθισε” τον Αμβρυσσέα που παρέμεινε στους 23 βαθμούς, βρισκόμενος κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και να απομένουν πέντε αγωνιστικές για τη λήξη του πρωταθλήματος!

Αμβρυσσέας Διστόμου (Α. Δρακόπουλος): Ιωαννίδης, Στασινόπουλος, Καραλής (83′ Κυριακόπολος), Ζυγογιάννης, Στάρις, Χαραλαμπίδης, Βήχος (70′ Βαζ), Κουβέλης (52′ Παλαιοπάνος), Σταυρέ, Σένκα, Ιβάνοφ (62′ Αντωνίου).

ΑΟ Υπάτου (Στ. Σταθόπουλος): Σταυριανός, Αργυρίου, Οικονόμοπουλος, Ευθυμίου, Λάμπρου, Γκούμας, Δέδες (90+2′ Μητσόπουλος), Ντελέκος (67′ Καράι), Μπερνιδάκης (86′ Σπηλιώτης), Καντού (80′ Σπανός), Ταυταρίδης.

Κίτρινες: Κάραλης, Χαραλαμπίδης, Iβάνοφ, Παλαιοπάνος, Στασινόπουλος, Ζυγογιάννης, Σταυρέ, Χαραλαμπίδης (2η κίτρινη-κόκκινη) – Δέδες, Μπερνιδάκης, Σταυριανός, Καράι, Σπηλιώτης, Ταυταρίδης.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική