fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

Η μητέρα των μαχών σήμερα στου Μεσσηνιακού (3 μ.μ.)

Η μητέρα των μαχών σήμερα στου Μεσσηνιακού (3 μ.μ.)
Όλοι οι δρόμοι στου ΜΓΣ την Τετάρτη (σήμερα δηλαδή)  στις 3 το απόγευμα!

Όλοι οι δρόμοι στου ΜΓΣ την Τετάρτη (σήμερα δηλαδή)  στις 3 το απόγευμα!

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού θα είναι λοιπόν σήμερα στραμμένη η προσοχή όλων των φιλάθλων, καθώς στις 15:00 ο Διαγόρας θα φιλοξενηθεί από την Μαύρη Θύελλα στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ για την άνοδο στην Football League των δευτεραθλητών του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Ο «γηραιός» έχει  μεν ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ επικράτησε της Μαύρης Θύελλας με σκορ 1-0 στο δημοτικό στάδιο της Ρόδου, όμως στο καμίνι του ΜΓΣ, οι ανατροπές είναι λογικές και σχετικά εύκολες!

Η Καλαμάτα λοιπόν ολοκλήρωσε  θυμίζουμε χθες την προετοιμασία της με τους Ψάνη, Τάμπα να είναι εκτός μάχης και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Όλους τους παίκτες κάλεσε για σήμερα στις μία στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ο προπονητής της Καλαμάτας, εν όψει της δύσκολης  “ρεβάνς” με  τον Διαγόρα Ρόδου, στις 3 μ.μ. στουΜΓΣ, που χθες δεν έβγαλε αποστολή, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

H ενδεκάδα 

Εκεί λοιπόν ο Γιάννης Χριστόπουλος θα επιλέξει τους 18 για την “μάχη” με τους “Δωδεκαννήσιους”, στο κατάμεστο λογικά “Σταύρος Παπαδόπουλος”.

Η πιθανή τώρα αρχική ενδεκάδα, όπως είδαμε στην χθεσινή πάντα τελευταία προπόνηση των “Μεσσηνίων”, έχει ως εξής:

Κασωτάκης τερματοφύλακας, Τσόπελας, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης στην άμυνα  (Τάμπας τιμωρημένος, Ψάνης τραυματίας), Ζαχαρόπουλος, Πινώνης (“εξάρι” και “οκτάρι” αντίστοιχα), Πέριτς στον άξονα (“δεκάρι”), Μίνγκας  δεξιά (δοκίμασε μετά στη θέση του και τον Αντωνιάδη, ως δεύτερο πάλι “εξάρι”, όπως και στην Ρόδο), Λαθύρης αριστερά και Γιόνδης σέντερ φορ.

Τα εισιτήρια 

Μόνο από το γήπεδο του Μεσσηνιακού, σήμερα Τετάρτη τα εισιτήρια του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Λίγες ώρες έμειναν για την ιστορική μάχη με τον Διαγόρα Ρόδου!
H διάθεση των εισιτηρίων την Τετάρτη (15/5) θα γίνεται μόνο από το κεντρικό εκδοτήριο εισιτηρίων στο γήπεδο Μεσσηνιακού (επί της οδού Μαυρομιχάλη) το οποίο θα ανοίξει στις 09.30 το πρωί.
Όλοι μαζί για την άνοδο”

Περίπου 4.000 εισιτήρια έχουν δοθεί μέχρι χθες το βράδυ, σύμφωνα πάντα με τους διοικούντες του ΠΣ Η  Καλαμάτα. Λογικά έτσι αύριο (Τετάρτη), ο κόσμος στο γήπεδο θα ξεπεράσει τις 5.000!!!

 

Ο Διαγόρας 

Ο προπονητής  του Διαγόρα – από χθες το απόγευμα είναι στην Καλαμάτα, δείτε ξανά εδώ – Πέτρος Ρουτζιέρης έχει ζητήσει από τους αθλητές του, μεγάλη προσοχή, συγκέντρωση, αγωνιστικά πειθαρχία και πάθος από το πρώτο λεπτό, έτσι ώστε ο Διαγόρας να επιβάλει τον ρυθμό του, προκειμένου να μην δώσει περιθώρια στην ομάδα της Καλαμάτας να πιστέψει στην ανατροπή του σκορ του πρώτη αγώνα μπαράζ.
Ταυτόχρονα, ο προπονητής του «γηραιού» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές, σωστή αμυντική συμπεριφορά και την επίτευξη ενός γκολ.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, καθώς ο Πέτρος Ρουτζιέρης αποφάσισε να μην διεξαχθεί προπόνηση στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Η αποστολή 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πέτρος Ρουτζιέρης ανακοίνωσε  την αποστολή, την οποία συγκροτούν οι ακόλουθοι 19 ποδοσφαιριστές: Σικαλιάς, Τσιάμης, Ψωμάρας, Βέρτζος, Προβατίδης, Ευαγγελιδάκης, Παγώνης, Καρπαθάκης, Ζέλεφ, Μπαξεβάνος, Δήμας, Ντουαλά, Μεντί, Μπουρλάκης, Γλυνός, Αντωνίου, Γεωργίου, Γιώργου, Πινιώτης.
Εκτός «μάχης» έχει τεθεί ο Χρήστος Χατζησάββας που στο πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές που δεν συμπεριλήφθησαν στην αποστολή, έμειναν εκτός πλάνων για λόγους τακτικής.
Να σημειώσουμε ότι η αποστολή του Διαγόρα αναχώρησε χθες στις 9:50 το πρωί, αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

«Σφυρίζει» ο Βάτσιος

Ο αξιολογημένος διαιτητής του συνδέσμου Δυτικής Αττικής Αριστείδης Βάτσιος θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση του Διαγόρα με την Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Οικονόμου από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και Αλέξανδρος Καραθανάσης από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής, 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος από τον σύνδεσμο Ηλείας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Νίκος Σπυράκης από τον σύνδεσμο Λακωνίας.

Αναλυτικά:

Γ’ Εθνική Κατηγορία
Μπαράζ ανόδου
2ο παιχνίδι
Τετάρτη
• Γ. Μεσσηνιακού 3:00μ.μ.
Καλαμάτα- Διαγόρας
Διαιτητές: Βάτσιος, Οικονόμου, Καραθανάσης
4ος διαιτητής: Μαρκαντωνάτος
Παρ. διαιτησίας: Σπυράκης.

 

Σημείωση: Και ο μεγάλος αυτός αγώνας θα μεταδοθεί  LIVEblog από το Sportstonoto.gr!!!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα