fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Η συγκλονιστική ομιλία Φίλη στα αποδυτήρια του Ασπροπύργου: “Μόνο μας και όλοι τους”! (photos +video)

Στον 7ο ουρανό βρίσκονται πλέον όλοι στον Ασπρόπυργο, μετά τον άθλο τους φέτος που έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η συγκλονιστική ομιλία Φίλη στα αποδυτήρια του Ασπροπύργου: “Μόνο μας και όλοι τους”! (photos +video)
Δείτε ΄τώρα και την ομιλία του γενικού αρχηγού του Ασπρόπυργου, Βασίλη Φίλη στα αποδυτήρια των “κυανόλευκων”, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής: 
“Ακούστε κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα και για την ομάδα μας. Την Τετάρτη έχουμε ένα κύπελλο. Ξέρω ότι η χαρά που έχουμε μετά από 50 χρόνια είναι απερίγραπτη. Ξέρω ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί όλο το χρόνο ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ και βγήκαμε πρώτοι, αλλά πριν δυο χρόνια πέθανε ο πατέρας του προέδρου του Θέμη του Τσόκα και πέρσι το κύπελλο ονομάστηκε Γεώργιος Τσόκας και είχαμε πει θα το πάρουμε και ήρθε η Μάνδρα εδώ και μας ταπείνωσε… ΘΑ ΤΟ ΠΆΡΟΥΜΕ ΓΙ’ ΑΥΤΌ ΤΗΝ ΤΕΤΆΡΤΗ… ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ!”, είπε χαρακτηριστικά κατα χειροκροτούμενος ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Γιώργου Βαζάκα.

Η συγκλονιστική ομιλία Φίλη στα αποδυτήρια του Ασπροπύργου: “Μόνο μας και όλοι τους”! (photos +video)Η συγκλονιστική ομιλία Φίλη στα αποδυτήρια του Ασπροπύργου: “Μόνο μας και όλοι τους”! (photos +video)Η συγκλονιστική ομιλία Φίλη στα αποδυτήρια του Ασπροπύργου: “Μόνο μας και όλοι τους”! (photos +video)Η συγκλονιστική ομιλία Φίλη στα αποδυτήρια του Ασπροπύργου: “Μόνο μας και όλοι τους”! (photos +video)

loading...
4 Comments

4 Comments

  1. Παναρκαδικός

    15/04/2019 at 19:34

    Μεγάλο θαυμασμό βλέπω ότι έχετε για τον Ασπρόπυργο. Έτσι θαυμάζατε και την Ελευσίνα του Γιαλιά πριν από πολύ λίγα χρόνια. “Εναν Γιαλιά για τη Μαύρη θύελλα” φώναζε ο Σωτήρης. Που είναι η Ελευσίνα και ο Γιαλιάς με τους φουσκωτούς του τώρα;

    • amemptos

      15/04/2019 at 21:06

      ti simasia exei auto. i istoria egrapse apsropyrgos tou vazaka stin b ethniki kai i kalamata ton xristopoulaion sta azitita. ti mas noiazei gia ton gialia kai tous fouskotous. i kalamata tou misou ekatomiriou apo tous asxetous kai ta lamogia, kseftilistikan apo ton aspropyrgo. istoria telos. auta.

  2. gio5

    15/04/2019 at 22:32

    Τόσο μόνοι τους και όλοι μας που στα τελευταία 10 μάτσ έριχναν τις πεντάρες λες και είχαν τον Μέσι κ τον Ρονάλντο μαζί η Μπάρτσα της δυτικής Αθήνας..μια φωτοβολίδα είστε και τίποτα άλλο που όταν τελειώσουν τα λεφτά του Μελισσανίδη θα ξαναπάτε εκεί που ανήκετε
    Παναρκαδικε μόνο ο Σωτήρης θέλει τέτοιους προέδρους κανένας αλλος σαν τον Γιαλιά τον Ντάβαρη τον Παπαγεωργίου όλους αυτούς που περνούν ομάδες κάνουν τις δουλειές τους και μετά της φεσωνουν και εξαφανίζονται μακριά από μας όλοι αυτοι!

    • Παναρκαδικός

      16/04/2019 at 08:55

      Συμφωνώ σε όλα. Κι εγώ για το Σωτήρη είπα. Θα δούμε που θα είναι ο Ασπρόπυργος σε 2-3 χρόνια. Η Καλαμάτα κάπως θα τη βρει την άκρη. Ο Ασπρόπυργος πιστεύω ότι θα έχει την τύχη Ελευσίνας, Μανδραϊκού, Βύζαντα κλπ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική