fbpx
Connect with us

Super league 2

Καθησυχαστική επιβεβαίωση από Ασπρόπυργο, η FIFA όμως επιμένει…

Καθησυχαστική επιβεβαίωση από Ασπρόπυργο, η FIFA όμως επιμένει…

Συναντήθηκαν σήμερα (9/1) ο προέδρος του Ασπρόπυργου, Ιωάννης Μελετίου και ο αντιπροέδρος της ομάδας, Νίκος Ευθυμίου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο και τον πρόεδρος της SL2 και FL, Λεωνίδα Λεουτσάκο μεταξύ άλλων για το θέμα.. που έσκασε από την FIFA – και βέβαια το αποκάλυψε και αυτό το Sportstonoto.gr, όπου και επιβεβαίωσε έτσι απόλυτα και η ΠΑΕ Ασπρόπυργος – για τον ποδοσφαιριστή Μπραντάν και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Δυτικής Αττικής τους τόνιζαν οι παριστάμενοι της συνάντησης ότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν βαραίνει (!) την ομάδα τους.

Η ανακοίνωση του Ασπροπύργου:

«Σήμερα Πέμπτη 9-01-2020 και ώρα 12:00 συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Ιωάννης Μελετίου και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας μας κ. Νίκος Ευθυμίου στα γραφεία της Ε.Π.Ο. με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελο Γραμμένο, με τον ταμία της Ε.Π.Ο. κ. Περικλή Λασκαράκη και με τον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας της Ε.Π.Ο. κ. Νικόλαο Μπάρτζη. Στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Football League κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η απόφαση της FIFA για τον ποδοσφαιριστή Μπραντάν. Όλοι οι παριστάμενοι μας διαβεβαίωσαν ότι η συγκεκριμένη οφειλή δεν βαραίνει την ομάδα μας και αποφασίστηκε να αποσταλεί εκτενές υπόμνημα στην FIFA προκειμένου αυτό να αποσαφηνιστεί και επίσημα από αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, δηλώνουμε απερίφραστα ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα διευθετηθεί και η ομάδα μας δεν θα υποστεί την παραμικρή συνέπεια.

Σε αυτούς που ονειρεύονται καταστροφή για την ομάδα μας τους ευχόμαστε: «Όνειρα γλυκά και απονήρευτα».

Η FIFA πάντως επιμένει στον υποβιβασμό της ομάδας του Ασπροπύργου και βέβαια στο μπλοκάρισμα των μεταγραφών της

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. zachos

    10/01/2020 at 15:40

    ΑΛΛΟ ΠΑΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΤΟ 2007 ΜΕ ΑΛΛΟ Α.Φ.Μ. ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΠΑΝΑΣΠΡΟΠΥΡΓΙΑΚΟΥ – ΔΟΞΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΦΜ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΒΡΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 13 ΧΡΟΝΝΙΑ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΝΕ ΟΠΑ ΣΤΟΠ ΕΔΩ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΦΜ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΑ ΕΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΙΤΙΚΙ ΤΙΜ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ. ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΦΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΛΟΒΑΡΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΣ Α.Ε ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΙΓΗΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΑΛΑΤΕ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΦΕΓΓΙΤΗ ΣΤΗΝ ΦΟΥΤ ΜΠΟ ΛΙΓΚ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΥΤ ΜΠΟ ΛΙΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.. ΑΓΑΠΟΙΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΕΡΔΙΖΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗ. ΚΑΙ ΟΙ ΦΕΓΓΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑΤΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΩΠΤΑ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ…….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2