fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Μεγάλη νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη μέσα στη Λέρνα!

Μεγάλη νίκη του Αστέρα Βλαχιώτη μέσα στη Λέρνα!
Φάση από τον αγώνα

Μια απο τις ομάδες που έμειναν χωρίς γκολ αλλά και χωρίς βαθμός στον 8ο όμιλο είναι η Ένωση Λέρνας, μετά την ήττα της σήμερα με 2-0 απο τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η κατάσταση πλέον γίνεται πολύ δύσκολη για την ομάδα της Αργολίδας, αφου το σημερινό ήταν απο τα παιγνίδια που αναμενόταν αποτέλεσμα ώστε να δοθεί μια νεα εκκίνηση για την συνέχεια.

Και το σκορ σίγουρα αδικεί την Ενωση Λέρνας, αφου απο την μια είχε ευκαιρίες να σκοράρει, απο την άλλη είχε τον Κατσαούνη να κάνει δυο τραγικά λάθη και ουσιαστικά να προσφέρει τα γκολ στον αντίπαλο.

Και το κακό ήρθε και …τρίτωσε απο τον διαιτητή. Ο Χρονάς απο την Αχαϊα, , στο 0-1, αρνήθηκε πέναλτι στον Παπουτσή και στην επόμενη φάση, έγινε το 0-2. Οι άνθρωποι της Λέρνας καταμαρτυρούν επίσης στον Χρονά οτι δεν πρέπει να έδωσε πάνω απο 5-6 φάουλ υπερ τους και έδωσε σχεδόν 40 φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων. Ενα στατιστικό που μπορεί να μπει στο βιβλίο Γκίνες αναφορικά με γηπεδούχο ομάδα που επιτίθεται και θέλει να σκοράρει…

Αναμένεται μάλιστα, να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση απο την διοίκησης της Ένωσης.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η Ένωση προσπάθησε. Με τους δυο νεοαποκτηθέντες στο κέντρο και τον Τριανταφύλλου προσπάθησε να οργανώσει το παιγνίδι της.

Στο 3’ απο κάθετη οΜπιτζής βγήκε σε θέση βολής αλλά σούταρε πάνω στον Μάνο.

Στο 10’ ο Τσακάροφ έφυγε στην επίθεση και πλάσαρε, με το πόδι απέκρουσε ο Μάνος.

Στο 20’ απο αριστερά ο Τσακάροφ μπήκε και πλάσαρε η μπάλα έξω απο το απέναντι δοκάρι.

Επίσης, ενα σουτ του Τριανταφύλλου πέρασε ψηλά άουτ.

Γενικά είχαμε ενα κλειστό, δυνατό παιγνίδι, με μαχητικό τον Αστέρα και να μην απειλεί.

Ομως η επανάληψη επεφύλασσε άσχημες εκπλήξεις για την Λέρνα. Στο 52’ μετά απο διώξιμο της αντίπαλης άμυνας, η μπάλα πήγαινε στον Κατσαούνη ο οποίος μπορούσε να κάνει οτιδήποτε, τελικά επέλεξε να σουτάρει με τη μία, έκανε “τσαφ” η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του επερχόμενου Μπλόρνταμ και το 0-1!

Φάσεις ιδιαίτερες δεν είχαμε, παρά τις κινήσεις που έγιναν με την είσοδο του Κρεμμύδα και την μετακκίνηση του Τσακάροφ πιο μπροστά κι αριστερά.

Η σημαντικότερη φάση στο 84’ όταν απο αριστερά ο Παπουτσής μπήκε και πέρασε εναν αμυντικό, ο οποίος απο πίσω τον έριξε με τα δυο πόδια, ο διαιτητής έδειξε “παίζετε” και στην αντεπίθεση που ξεκίνησε με μεγάλη μπαλιά, έξω απο την περιοχή ήταν δυο αμυντικοί κι ένας αντίπαλος επιθετικός, ο Σαμπατάκος επωφελήθηκε και κέρδισε τη μπάλα και βλέποντας τον Κατσαούνη να είναι πολύ εκτός τέρματος, πέρασε απλά τη μπάλα απο πάνω του, στέλνοντάς την στα δίχτυα!

Συνθέσεις:

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ (Λ.Κούρος): Κατσούνης- Μούγιος, Δούρος, Σελλής, Φλεβάρης- Μουτακιέσε (70’ Καϊάφας), Τριανταφύλλου, Τσακάροφ- Κόφι (62’Κρεμύδας), Μπιτζής, Παπουτσής.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ (Γ.Κετικίδης): Μάνος, Παναγόπουλος, Καρνιάτης, Κολλιάκος, Κότσαλης, Μπλορνταμ, Ολακούνε, Λεϊμονίτης, Μπερδούσης, Φονζάι, Σαμπατάκος.

(Μπιάζης, Λάτσης, Καρακίτσος, Μπεζίτης, Χρήστου, Ρανατζής, Χελιώτης).

sport.argonafplia.gr

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική