fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

Μεγάλο ματς στην Α’ Μεσσηνίας σήμερα στην Κυπαρισσία – Αναλυτικά οι “μάχες”!

Μεγάλο ματς στην Α’ Μεσσηνίας σήμερα στην Κυπαρισσία – Αναλυτικά οι “μάχες”!

Στην Κυπαρισσία στρέφονται τα βλέμματα στην 5η αγωνιστική της Α’ τοπικής, καθώς θα αναμετρηθούν δύο ομάδες που φιλοδοξούν στο τέλος της σεζόν να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή, παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική.

Ο λόγος για τον ΑΟΚ και τον Πανθουριακό που θα ανταμώσουν σήμερα στις 3.30 το μεσημέρι. Ενα ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και οι γηπεδούχοι είναι στο -3 από την κορυφή και οι φιλοξενούμενοι στο -2. Κυνηγούν τον Πάμισο που χωρίς τυμπανοκρουσίες κάνει πορεία πρωταθλητισμού και τη Μεθώνη που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της Α’ τοπικής.

Πάμισος και Μεθώνη με 10 βαθμούς συγκατοικούν στο ρετιρέ της βαθμολογίας, ακολουθεί με 9 ο Εθνικός Μελιγαλά, με 8 ο Πανθουριακός και η Α.Ε. Μάνης, ενώ 7 βαθμούς έχουν η Κορώνη, η Εράνη και η Κυπαρισσία.

Η τελευταία μετά την ήττα στο Μελιγαλά και την ισοπαλία με τον Απόλλωνα, επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό Ανάληψης και θα υποδεχτεί με καλή ψυχολογία τη Θουρία.

Ο ΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να υποχρεώσει στην πρώτη φετινή ήττα τους φιλοξενούμενους, που εκτός από το αήττητο διατηρούν και ανέπαφη την εστία τους. Πρόκειται για ματς που δεν χωρούν προγνωστικά και αναμένεται να συγκεντρώσει πολύ κόσμο στο γήπεδο.

Σήμερα αγωνίζεται και ο Απόλλωνας που επίσης είναι αήττητος, αλλά έχει μια νίκη (με την Αβία) και τρεις ισοπαλίες με Πανθουριακό, Κυπαρισσία, Πάμισο, έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα.

Η καλαματιανή ομάδα θα αναμετρηθεί εκτός με τη Σπερχογεία, η οποία μετρά μια νίκη και τρεις ήττες και έχει ανάγκη τους βαθμούς.

Τοπικό ντέρμπι στη Μεσσήνη

Μετά από τρεις νίκες ο Πάμισος είχε την πρώτη απώλεια βαθμών με τον Απόλλωνα Καλαμάτας και έτσι απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή τη Μεθώνη. Οι Νησιώτες θα παίξουν αύριο με τον Ολυμπιακό Ανάληψης και θεωρητικά έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά πρόκειται για τοπικό ντέρμπι, όπου παίζει ρόλο και το… γόητρο. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι “καίγονται” άλλωστε για βαθμούς, έχοντας μόλις έναν μετά από 4 στροφές Ο Πάμισος με νίκη θα μείνει για μία ακόμα αγωνιστική στην πρώτη θέση και θα πάει φουριόζος στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Πανθουριακό. Στα αξιοσημείωτα ότι οι Νησιώτες δεν έχουν δεχτεί γκολ σε κανένα επίσημο παιχνίδι.

Νεοφώτιστες για… φίλημα

Μεθώνη και Κορώνη τερμάτισαν πέρυσι στη 2η και στην 3η θέση αντίστοιχα ,της Α1 τοπικής και επέστρεψαν μετά από χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι νεοφώτιστες εντυπωσιάζουν στο ξεκίνημα της Α’ τοπικής, με τη Μεθώνη να είναι μάλιστα αήττητη και στην κορυφή! και την Κορώνη να απέχει μια νίκη από την πρώτη θέση. Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν αύριο στο γήπεδο του Σουληναρίου σ’ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής. Και οι δύο θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο με καλή ψυχολογία.

Η Κορώνη νίκησε στο γήπεδο της… Μεθώνης με 4-1 τον Τσικλητήρα Πύλου και την επόμενη μέρα η Μεθώνη στο ίδιο γήπεδο την Εράνη (3-1).

Η φιλιατρινή ομάδα θα υποδεχτεί την χωρίς νίκη Α.Ε. Αβίας και θέλει μόνο τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των διεκδικητών του τίτλου.

Χωρίς περιθώρια ο Αγρας

Ο Τέλλος Αγρας είναι η μοναδική ομάδα που μετρά μόνο ήττες στην Α’ τοπική και το κυριακάτικο ματς με το Καλό Νερό έχει γι’ αυτόν οριακό χαρακτήρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά και κυρίως ψυχολογικά, διότι οι 4 σερί ήττες για μια ομάδα σαν τον Τέλλο Αγρα είναι πολλές. Στον αντίποδα οι νεοφώτιστοι μετρούν δύο διαδοχικές νίκες με Κορώνη, Ανδρούσα και ενώ είχαν ξεκινήσει με ήττες από Τσικλητήρα και Μεθώνη. Πάνε με σαφώς καλύτερη ψυχολογία στους Γαργαλιάνους και λιγότερη πίεση.

Μεγάλη ανάγκη για βαθμούς έχουν η Ανδρούσα και ο Τσικλητήρας Πύλου που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους. Η Ανδρούσα έχει νικήσει μόνο τη Σπερχογεία και έχει ηττηθεί από Πάμισο, Μάνη, Καλό Νερό.

Ο Τσικλητήρας νίκησε στην πρεμιέρα το Καλό Νερό, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από Εράνη, Μεθώνη, Κορώνη Ο Τσικλητήρας άλλαξε μάλιστα και προπονητή, αφού λύθηκε η συνεργασία με τον Κώστα Στυλιανόπουλο και τα ηνία ανέλαβε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Γιάννης Σουρέλης.

Τέλος στο γήπεδο του Κάμπου η αήττητη Α.Ε. Μάνης θα υποδεχτεί τον τρίτο της βαθμολογίας Εθνικό Μελιγαλά. Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός και αναμένεται αμφίρροπη αναμέτρηση.Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του προπονητή Παναγιώτη Πολίμου ως αντίπαλος της ΑΕΜ.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Σάββατο

Κυπαρισσία – Πανθουριακός

Γήπεδο Κυπαρισσίας

Ρέκκας, Τσοπανάκης, Γεωργαντάς

Σπερχογεία – Απόλλωνας Καλαμάτας

Γήπεδο Σπερχογείας

Καυκάς, Αθανασοπούλου, Σ. Τσαούση

Κυριακή

Εράνη – Α.Ε. Αβίας

Γήπεδο Φιλιατρών

Γκούμας, Ρηγόπουλος, Βανικιώτης

Ακρίτας Κορώνης – Μεθώνη

Γήπεδο Σουληναρίου

Ψηλοπαναγιώτης, Διακουμάκος, Χ. Μπουρίκας

Ανδρούσα – Τσικλητήρας Πύλου

Γηπεδο Ανδρούσας

Ρέκκας, Τσουκάλη, Τάγαρης

Πάμισος – Ολυμπιακός Ανάληψης

Γήπεδο Μεσσήνης

Πλακογιάννης, Αθανασοπούλου, Αντωνόπουλος

Τέλος Αγρας – Καλό Νερό

Γήπεδο Γαργαλιάνων

Καυκάς, Τσοπανάκης, Γεωργαντάς

Α.Ε. Μάνης – Εθνικός Μελιγαλά

Γήπεδο Κάμπου

Η. Νικολόπουλος, Σ. Τσαούση, Γαϊτάνης

* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3.30 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 4 αγώνες)

1. Μεθώνη 13-5 10

-. Πάμισος 6-0 10

3. Εθνικός Μελιγαλά 8-4 9

4. Πανθουριακός 6-0 8

-. Α.Ε. Μάνης 9-4 8

6. Ακρίτας Κορώνης 8-6 7

-. Κυπαρισσία 6-4 7

-. Εράνη 5-4 7

9. Καλό Νερό 8-5 6

-. Απόλλωνας Καλαμάτας 3-2 6

11. Ανδρούσα 3-9 3

-. Σπερχογεία 6-9 3

-. Τσικλητήρας Πύλου 6-17 3

14. Α.Ε. Αβίας 4-9 1

-. Ολυμπιακός Ανάληψης 2-9 1

16. Τέλλος Αγρας 2-11 0.

Notosport

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία