fbpx
Connect with us

Λακωνία

Μνημόνια (ποδοσφαιρικά) μέχρι να βγει ο ήλιος από την δύση, στην ΕΠΣ Λακωνίας…

Μνημόνια (ποδοσφαιρικά) μέχρι να βγει ο ήλιος από την δύση, στην ΕΠΣ Λακωνίας…
Στις 13 Αυγούστου (!) - και το λέει κιόλας - θυμήθηκε να ρωτήσει λέει την ΕΠΟ, τις προθεσμίες να το κενό της Σπάρτης, ο Καρράς. Μνημόνια μέχρι την δύση του Ήλιου από την... ανατολή!!!

Από τον… Φεβρουάριο ήταν ηλίου φαεινότερον πως η μεγάλη μας ΑΕ Σπάρτη δεν θα κατέβει φέτος ούτε στην Γ’ Εθνική, στις 13 Αυγούστου – κατά ομολογία της μάλιστα – η τεράστια ΕΠΣ Λακωνίας και ο καλός κατά τα άλλα φίλος μας, ο μεγάλος της (σε αξία πάντα) και πιθανότατα θυμίζουμε απερχόμενος πρόεδρος … μερίμνησε λέει να ρωτήσει την ΕΠΟ τι…χρονικό περιθώριο έχει για να βρει την τυχόν  αντικαταστάτριά  της.  Και λογικά πια η Ομοσπονδία της απάντησε  μόλις… σήμερα! Φοβερό και όμως… λακωνικό, ποδοσφαιρικό και αυτό!!!

Και βέβαια, τόσο οι αγωνιστές του Ξηροκαμπίου, όσο και αυτοί μετά  οι έτεροι δηλαδή  μαχητές του Αμυκλιακού, να μη θέλουν, να μη προλαβαίνουν, να μην τους συμφέρει έστω να καλύψουν τώρα εσπευσμένα προφανώς, το κενό!

Δείτε τώρα πως παρουσιάζει το εν λόγω πάντα ζήτημα τοπικό “σάιτ” της Λακωνίας.  Ούτε ο τεράστιος πάντα (σε αξία)  φίλος μας – κατά τα άλλα, επαναλαμβάνουμε – Τάκης Καρράς  να τους το υπαγόρευσε – λέμε τώρα, προς θεού, δεν συμβαίνει άλλωστε ποτέ αυτό, να τους υπαγορεύουν δηλαδή κείμενα, ποτέ μα ποτέ, ξαναλέμε – … και αυτό!

“Η ΕΠΣ Λακωνίας έχει μεριμνήσει από τις 13 Αυγούστου, στέλνοντας έγγραφο στην ΕΠΟ για να ενημερωθεί για το χρονικό περιθώριο που έχουν οι ομάδες, στη συγκεκριμένη ο Απόλλων Ξηροκαμπίου ή ο Αμυκλιακός αν δεν δηλώσει η ομάδα του Ξηροκαμπίου, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να καλύψουν το κενό της Α.Ε. Σπάρτης.

Η ΕΠΣ Λακωνίας για άλλη μια φορά έχει ενεργήσει έγκαιρα και με τον αρμόδιο τρόπο για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα και να προασπίσει τα συμφέροντα των ομάδων της Λακωνίας.

Ακολουθεί η απάντηση της ΕΠΟ που ήρθε την Τρίτη 20 Αυγούστου σε ένα πολύ σημαντικό θέμα που έχει προκύψει με το κενό της Α.Ε. Σπάρτης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 7 του ΚΑΠ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από την αγωνιστική περίοδο 2019-20 προκύπτει ότι η ομάδα της Ενώσεων σας Α.Ε. Σπάρτη που δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία, που δικαιούνταν να αγωνιστεί με βάση την κατάταξή της στον βαθμολογικό πίνακα  του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 που συμμετείχε, μπορεί να αντικατασταθεί από την δευτεραθλήτρια ή τριταθλήτρια – κατά σειρά – ομάδα της κατηγορίας Α’ τοπικού πρωταθλήματος της Ένωσεως της ίδιας αγωνιστικής περιόδου.

Ως προς τα απαιτούμενα έγγραφα και τις λοιπές διατυπώσεις θα ενημερωθείτε από το αγωνιστικό τμήμα της ΕΠΟ”.

Μνημόνια μέχρι την δύση του ήλιου από την… ανατολή, φίλες και φίλοι. Τρανή αθλητική “δημοσιογραφία”  της “τυρόπιτας”, έστω και αν δεν τους διαβάζει σχεδόν κανένας, ούτε καν στον τόπο τους – εκεί φυσικά όπου και εκεί δηλαδή, σκίζει το Sportstonoto.gr!!!

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Λακωνία