fbpx
Connect with us

Super league 2

Ότι να’ ναι: Ο Σιούλας λέει πάει τον Πρασσά στη… Δόξα Δράμας – Γελάει ο κόσμος!!!

Ότι να’ ναι: Ο Σιούλας λέει πάει τον Πρασσά στη… Δόξα Δράμας – Γελάει ο κόσμος!!!
Πάντα γνήσιος Καλαματιανός και Μαύρη Θύελλα ο Γιώργος Πρασσάς!

Δημοσίευμα φέρει τον Γιώργο Πρασσά να… αγοράζει λέει την Δόξα Δράμας (!!!) και βέβαια γελάει ο κόσμος από την… διαρροή αυτή, προφανώς  του εν λόγω πάντα  γυρολόγου μάνατζερ, ο οποίος, μετά το άγριο κράξιμο και της  αποδοκιμασίας που έτυχε χθες στην Παραλία  – μετά την ισοπαλία της Μαύρης Θύελλας με την Βέροια –  με το επεισόδιο που προκάλεσε στο Σωτήρη Γεωργούντζο,  ψάχνει προφανώς αλλού να βρει ομάδες και όπως λέμε ποδοσφαιρικά “κορόιδα”!

 

Κυρ Τάσο βάλτο καλά στο μυαλό σου. Τα “κορόιδα” (με την καλή πάντα ένοια)  πια πέθαναν, μας τελείωσαν και βέβαια ο Γιώργος Πρασσάς είναι πάνω απ’ όλα Καλαματιανός, Μεσσήνιος και βέβαια Μαύρη Θύελλα!

Δείτε τι ακριβώς αναφέρει η συμπαθής μας βέβαια κατά τα άλλα liganews (εδώ που τα λέμε, τα παιδιά εκεί δεν φταίνε σε τίποτα, την δουλειά τους, κυρ Τάσο κάνουν. Εσύ πρόσεχε, τι προφανώς λες και κάνεις…):

 

“Αποκλειστικό: Πρόταση σε Πρασσά να αναλάβει τη Δόξα

Γνωστός μάνατζερ κρύβεται πίσω από την πρόταση

Στον μεγαλομέτοχο της Καλαμάτας, Γιώργο Πράσσα έκανε πρόταση γνωστός μάνατζερ μέσω του Τάσου Σούλια (ο άνθρωπος που επηρεάζει τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία) για να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Δόξας Δράμας.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας είναι απογοητευμένος για τα τεκταινόμενα στην Καλαμάτα αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που σε πρώτη φάση φαίνεται δύσκολα να πειστεί.

Γίνονται προσπάθειες με επιχειρήματα καθώς η Δόξα Δράμας είναι μια ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο στο πλευρό της.

Παράλληλα, είναι η μοναδική ομάδα που δεν οφείλει χρήματα προς τρίτους και δημόσιο.

Τέλος, η Δόξα είναι επίσημα μια ομάδα που έχει πιστοποιητικό συμμετοχής και για την Super League.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις”.

Κοινώς, και μη… χειρότερα δηλαδή!!!

 

loading...
11 Comments

11 Comments

  1. Τάκης

    09/03/2020 at 15:38

    Το ακούσαμε κι αυτό…. έχει κόσμο λέει η δόξα Δράμας….λες και η Καλαμάτα είναι κανας Πλατανιάς ή καμμιά καλλονή….. Σιούλας και οι αμπαλοι που έφερε συνταξιούχοι προπονητές που κάνουν μιάμιση προπόνηση τη βδομάδα με πλήρη έλλειψη αυτοκριτικής λες και είναι Μουρίνιο ….. λοιποί άσχετοι αμπαλοι που μπλέκονται σε διοικήσεις είτε με παππού είτε με Γρηγορόπουλο είτε με Αγαθοκλή είτε με Πρασσά, όλοι εσείς τον πούλο τον Πουλόπουλο…..ξέρετε εσείς…..η ομάδα θα βρει τον δρόμο τής….του χρόνου με την αναδιάρθρωση οι πρωταθλητές της γ εθνικής θα βγαίνουν στη β…..δεν χάθηκε τίποτα…. απλά πρέπει να γίνει μια νέα αρχή χωρίς βαρίδια και αμπαλους του παρελθόντος…..ας συνεργαστεί Πρασσάς με Αγαθοκλή ας μπει γενικός αρχηγός ο Αντώνης ο Μαυρέας κι ας έρθει σε κάποιο πόστο πίσω στη μαύρη θυελλα ο Νικόλας ο Λυμπερόπουλος….. κινήσεις που έπρεπε να γίνουν πέρυσι κι όλας…….. θωρακίστε την ομάδα και πρώτος εσύ Γιώργο Πρασσά….ο κόσμος είναι εδώ……

  2. γιοργος καιρης

    09/03/2020 at 16:22

    σωτηρη τη καλητερο παρτε τον ενα τηλεφωνο να μαθουμε απλα πραγματα

    • Σωτήρης Γεωργούντζος

      09/03/2020 at 16:29

      Αυτό που γραφω

      • Τακης

        09/03/2020 at 16:49

        Ποια δόξα Δράμας μας τσαμπουνανε τωρα; Αυτή που έριξε ένα κάρο λεφτά ο μπιρος για να βγεί α εθνική και η ομάδα τους πήγε αλειτουργητη; Ρε είστε καλά; Πρασσά διώξε τον Σιούλα τον αμπαλο και βγες μπροστά ο ίδιος…..Έλα κάτω κάνε έναν απολογισμό διώξε τους αμπαλους,βάλε μέσα τον Αγαθοκλή συμπαίκτη που είχε μάτωσει οίκονομικα πέρυσι για την ομάδα και θα δεις ότι με σωστές βάσεις η ομάδα σε τρία χρόνια είναι α εθνική με σωστές βάσεις για να μείνει….. Σωτήρη πάρε τηλέφωνο τον Πρασσά να το ξεκαθαρίσουμε αυτό…δε μπορεί να ανακυκλώνονται τέτοιες πιπες στα σάιτ της Αθήνας……

        • Pet10

          09/03/2020 at 19:55

          Τα έκανε πλακάκια ο μουστακιασ με τον γενικό διευθυντή από ότι φαίνεται. Γεωργουτσο μαζί σου είμαι εσύ είσαι η Καλαμάτα οι άλλοι είναι περαστικοί αλλά μην μπλέκεσαι με προπονητές κ μην συστηνεισ. Δουλειά σου μόνο η κριτική κ έλεγχος όλων αυτών. Προχώρα Σωτήρη ψηλά το κεφάλι!!

  3. Κωστας

    09/03/2020 at 16:23

    ΤΕΛΙΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΡΕ;;ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ!!!ΚΥΡΙΕ ΠΡΑΣΣΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ…..

  4. ΜΗΤΣΟΣ

    09/03/2020 at 17:02

    ΑΠΟΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ,ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΥΡ ΤΑΣΟ!!ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΜΙΝΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΠΑΝΟΙ ΣΝΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ Γ@@@@@@ΣΑΝ Ο ΣΙΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΣΣΑΣ??ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ??ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΥΣ???ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ!ΑΣ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΣΙΟΥΛΑΣ ΚΑΙΟ ΑΣΧΕΤΟΣ …ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΙΜΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ!ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ,ΛΕΧΡΙΤΕΣ!!

  5. Σακης

    09/03/2020 at 18:22

    Μπραβο μεγαλε καταφερες να διωξεις αλλους δυο επενδυτες απο την ομαδα , τελικα μηπως πρεπει εσυ να αναλαβεις να σε κραζουμε εμεις καλυτερα

    • Σωτήρης Γεωργούντζος

      09/03/2020 at 21:22

      😲😲😲

  6. Pet10

    09/03/2020 at 19:52

    Φίλε γεωργουτσο φταις κ εσύ για τον μουστάκια. Δουλειά σου να κριτικαρεισ κ μόνο. Εσύ είσαι η Καλαμάτα οι άλλοι είναι περαστικοί! Μαζί σου είμαι αλλά μην μπλέκεσαι με προπονητές κ λαμογια. Ο μουστακιασ τα έκανε πλακάκια με τον γενικό διευθυντή.

  7. Μανιατης Πετρος

    09/03/2020 at 22:05

    Μάλλον αυτό τον ρόλο είχε απο την αρχή αυτός ο Σιούλας. Βασικά μια ερώτηση απο που είναι αυτός? Ειναι Καλαματιανός (?) δεν νομίζω..Ο σκοπός του ήταν να διαλύσει την Καλαμάτα και να οδηγήσει τον Πρασσά εκτός..

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2