fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

ΠΑΟ Βάρδας: Τα δυο φιλικά Σαββάτου και Κυριακής (νίκη και ήττα)

ΠΑΟ Βάρδας: Τα δυο φιλικά Σαββάτου και Κυριακής (νίκη και ήττα)

Το έκτο έως τώρα συνολικά, φιλικό τεστ προετοιμασίας και δεύτερο σερί μέσα στο Σ/Κ έδωσε ο ΠΑΟ Βάρδας, υποδεχόμενος τον Πανμοβριακό Ριόλου (Αχαίας) όπου ηττήθηκε με 1-2 σκορ.

Οι γηπεδούχοι, αυτή τη φορά έχοντας δώσει κι άλλο φιλικό μια μέρα πριν, επίσης με ομάδα Γ’ Εθνικής, έδωσαν χρόνο συμμετοχής κυρίως σε αναπληρωματικούς, μεταξύ των οποίων παίκτες που πρόσφατα προβιβάστηκαν στην πρώτη ομάδα από τη θυγατρική (λεπτομέρειες και για τα δυο, παρακάτω).

Στο 5′ οι φιλοξενούμενοι είχαν προβολή του Πυρρή στο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Π. Νιφορόπουλου, ενώ στο 12′ έκαναν το 0-1 όταν ο Γρηγ. Νιφορόπουλος αξιοποίησε κάθετη πάσα, κινήθηκε γρήγορα και με πλασέ σκόραρε.

Το ματς ήταν ανοιχτό εξαρχής, με την αχαική ομάδα όπως είχε δείξει και λίγες μέρες νωρίτερα σε φιλικό στον Πύργο με τον Πανηλειακό (29/8, 1-1) να εμφανίζει γρήγορη ανάπτυξη παιχνιδιού.

Στο 15′ πλασέ του Πυρρή μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, ενώ στο 17′ κεφαλιά του ίδιου είχε παρόμοια κατάληξη.

Στο 23′ για τους γηπεδούχους βγήκε τετ-α-τετ ο Νικολόπουλος αλλά το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο Καραμανλής..

Στην επανάληψη, στο 50′ έγινε το 1-1 όταν μετά από γύρισμα του Γούρμου ο Μπούνας έκανε εύστοχο πλασέ, ενώ στο 67′ από λάθος γύρισμα του Αγουρίδη στον τερματοφύλακα, ο Καλογερόπουλος έκλεψε και έκανε το 1-2.

Στο 85′ τελευταία καλή φάση όταν ο Αγγελής σε αντεπίθεση έκανε σουτ και απέκρουσε ο Δημόπουλος.

ΠΑΟΒ: Κωνσταντινόπουλος, Παπαλάμπρος, Ζέλιος, Πέκεζ, Βραχνής, Καραχάλιος, Θ. Νικολόπουλος, Βρεττάκης, Γούρμος, Στεργιόπουλος, Αντωνόπουλος, (στο β’ μέρος και οι, Αγουρίδης, Ξύδης, Μπούνας, Λιόσης, Γ. Πολίτης, Δημόπουλος, Σιδέρης, Κουμανιώτης, Πατσούρας).

Για την ομάδα της Βουπρασίας, παραμένουν αυτό το διάστημα απόντες λόγω τραυματισμών οι, Περ. Πολίτης και Ραμαντάνης

Πανμομβριακός: Καραμανλής, Κάτσενος, Γ. Λιάκος, Κοκκίνης, Διακάτος, Αποστολόπουλος, Ν. Σουρανής, Π. Νιφορόπουλος, Πυρρής, Γ. Νιφορόπουλος, Β. Χριστόπουλος, (στο β’ μέρος και οι, Παπαγεωργακόπουλος, Μπάκας, Αγγελής, Κουλούρης, Χ. Μπακάλης, Ν. Μπακάλης, Γραμματικόπουλος, Καλογερόπουλος)

* Για τις δυο ομάδες ήταν το δεύτερο μεταξύ τους ματς σε αυτό το διάστημα προετοιμασίας, και μια άτυπη ρεβάνς του 1 – 2 που είχαν κερδίσει οι «πράσινοι» του Μίκι Τσίρκοβιτς στο Ριόλο στο πρώτο τους φιλικό (19/8). Ενώ έκτοτε ο ΠΑΟΒ έχει παίξει και με τον Ατρόμητο Πατρών, τον Ξενοφώντα Κρεστένων, τον Πάμισο Μεσσήνης, και το Σάββατο 1/9 με το Καταστάρι Ζακύνθου.

Στα πλαίσια της προετοιμασίας του και στο στάδιο του αγωνιστικού μοντάζ, ο ΠΑΟ Βάρδας έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου λοιπόν και νέο φιλικό, υποδεχόμενος στην έδρα του το Καταστάρι Ζακύνθου κι επικράτησε με 2-1 σκορ (στη φωτό, όπως παρατάχθηκε ξεκινώντας το ματς αυτό). Ομάδα που κατέκτησε το περυσινό πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας στο γειτονικό νησί και συμμετέχει στη Γ’ Εθνική τη νέα περίοδο, απομένοντας πάντως να καταλήξουν τα “μαγειρέματα” της ΕΠΟ που σχεδιάζονται για τους Ομίλους (ώστε να ξεκαθαρίσει, κι οι ομάδες από αυτούς τους δυο νομούς θα είναι ξανά αντίπαλες και στο πρωτάθλημα, όπως άλλωστε γινόταν όλα τα χρόνια μέχρι και πέρυσι)…

Οι ενισχυμένοι από τις μεταγραφές “νεοφώτιστοι” προηγήθηκαν στο 5′ όταν έκανε το 0-1 με εύστοχο πέναλτι ο Κάρδαρης. Ενώ στο 20′ είχαν και δοκάρι με προσπάθεια και σουτ του Μεζίνι.

Στην επανάληψη, στο 50′ έκανε το 1-1 με εύστοχο πέναλτι ο Λιόσης. Ενώ στο 79′ από σέντρα του Ξύδη, ο Γούρμος με κεφαλιά έκανε το 2-1.

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Αγουρίδης, Ζέλιος, Ξύδης, Δ. Νικολόπουλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Μπούνας, Θ. Νικολόπουλος, Μικελάτος, Λιόσης, (στο β’ μέρος και οι, Πέκεζ, Βρεττάκης, Βραχνής, Δημόπουλος, Κουμανιώτης, Γούρμος).

Καταστάρι: Δρακόπουλος, Παναγόπουλος, Τηλιόπουλος, Λίπι, Σωτηρόπουλος, Πέττας, Δημουλάς, Μητρόπουλος, Μιχαηλίδης, Κάρδαρης, Μεζίνι, (στο β’ μέρος και οι, Χαρακτινός, Μαρούδας, Μεταξάς, Γέφτιτς, Δρόσος, Ταμαρέσης)

* * * Ενώ φιλικό έχει κλειστεί και με τη Νίκη Τραγανού, ματς που θα γίνει την Τετάρτη (5/9) στο Τραγανό.

* * * Τέσσερις ακόμα παίκτες από τη θυγατρική ομάδα του ΠΑΟΒ, την Βάρδα 2015προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα (άλλωστε, στη νέα σεζόν η θυγατρική δεν δηλώθηκε στη Β’ Ηλείας όπου αγωνισζόταν, μετά από απόφαση της διοίκησης), όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα. Οι, Διονύσης Πατσούρας, Διαμαντής Αντωνόπουλος, Κων/νος Καραχάλιος, Λευτέρης Στεργιόπουλος, ενώ την ίδια διαδρομή είχε ακολουθήσει νωρίτερα κι ο Τάκης Παπαλάμπρος

 

iliaoikonomia

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική