fbpx
Connect with us

Μεσσηνία

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων
Ο Απόλλων Καλαμάτας

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πανάξιος πρωταθλητής χειμώνα στην Α΄ Μεσσηνίας αναδείχθηκε ο ιστορικός Απόλλων!

Οι μελανόλευκοι καλπάζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα εντυπωσιάζοντας φίλους και «εχθρούς», με το ποιοτικό ποδόσφαιρο που παίζουν στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια!
Το φετινό πρωτάθλημα δείχνει να είναι αναβαθμισμένο, έχει πολλές εκπλήξεις και οι ομάδες εναλλάσσονται στην κορυφή της βαθμολογίας!!!
Έτσι όπως εξελίσσονται τα παιχνίδια κάθε Σαββατοκύριακο, με τις προσθήκες που έχουν γίνει και με αυτές που πρόκειται να γίνουν, προβλέπεται η συνέχεια να είναι συναρπαστική και η πρωτιά θα κριθεί στο νήμα!
Ο Απόλλων, η αγαπημένη ομάδα της Μεσσηνίας εκτός των άλλων κάνει την διαφορά και αν ενισχυθεί την μεταγραφική περίοδο με κάποιους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές (τούτο ακούγεται στην ποδοσφαιρική πιάτσα) και σταματήσουν οι επιπόλαιες ενέργειες κάποιων ποδοσφαιριστών, τότε η άνοδος στην Γ΄ Εθνική θα γίνει ακόμα πιο προσιτή!
Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων το τελευταίο διάστημα αγωνίζεται με ελλείψεις λόγω τραυματισμών, κάτι που κάνει τον Τάκη Σακελαρόπουλο να χαίρεται ιδιαίτερα!
Τα εντός έδρας παιχνίδια: Πανθουριακός, Κυπαρισσία, Σπερχογεία, Καλό Νερό, Τσικλητήρας Πύλου, Ακρίτας Κορώνης, Τέλο Άγρας και Ολυμπιακός Ανάληψης.
Τα εκτός έδρας: Αβία, Πάμισος, Μάνη, Μεθώνη, Ανδρούσα, Εθνικός και Εράνη.

ΠΑΜΙΣΟΣ

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων

Ο Πάμισος Μεσσήνης

Δεύτερη ομάδα με διαφορά δύο βαθμών ακολουθεί ο σύλλογος της αρχαίας Μεσσήνης!
Έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με θετικά αποτελέσματα, στη συνέχεια και προς το τέλος του πρώτου γύρου έκανε την «κοιλιά της» και σε συνδυασμό με τους αναπάντεχους τραυματισμούς βασικών ποδοσφαιριστών, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.
Ηττήθηκε στα Φιλιατρά και στη Μάνη με βαριά σκορ για το πρωτάθλημα και αποκλείστηκε με ήττα 1-2 στο κύπελλο από τον Εθνικό στη Μεσσήνη!!!
Ο απρόβλεπτος λοιπόν Πάμισος πήρε δύσκολα την Μεθώνη στο Νησί και αναδείχθηκα ισόπαλος με τον Ακρίτα στην Κορώνη ικανοποιώντας εν μέρει τους απαιτητικούς φιλάθλους και πολύ περισσότερο τους παράγοντες!
Στον δεύτερο γύρο έχει το πλεονέκτημα της έδρας έναντι των αντιπάλων του, γιατί θα αντιμετωπίσει όλους τους διεκδικητές του τίτλου στη Μεσσήνη!
Κλείνοντας να αναφέρω πως αγωνιστικά η ομάδα φαίνεται να είναι κουρασμένη, έχει αργές επιστροφές και τα χαφ δεν πατάνε την αντίπαλη περιοχή!
Έχει αργή ανάπτυξη παίζοντας στατικό και προβλέψιμο ποδόσφαιρο, έχει μέτρια αγωνιστική πειθαρχία και λάθος επιλογές αθλητών στα στημένα!
Επίσης γίνονται λάθος επιλογές αθλητών στην αρχική ενδεκάδα και κατά την διάρκεια του αγώνα με εσωτερικές και από τον πάγκο αλλαγές!!!
Έτσι λοιπόν αν η ομάδα βελτιωθεί αγωνιστικά, ενισχυθεί με έναν δύο ποιοτικούς παίκτες και διορθωθούν κάποια τεχνικά λάθη, τότε το πιθανότερο είναι να στεφτεί πρωταθλήτρια!
Τα εντός έδρας παιχνίδια: Τέλος Άγρας, Απόλλων, Πανθουριακός, Κυπαρισσία, Εράνη, Μάνη, Τσικλητήρας Πύλου και Ακρίτας Κορώνης.
Τα εκτός έδρας: Ανδρούσα, Εθνικός Μελιγαλά, Ολυμπιακός Ανάληψης, Αβία, Σπερχογεία, Καλό Νερό και Μεθώνη.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ

Πρωταθλητής χειμώνα ο Απόλλων

Η ομάδα του Πανθουριακού

Η ανανεωμένη ομάδα της Θουρίας, έρχεται αουτσάιντερ από πίσω με τρεις βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα!
Θέλετε η τύχη, θέλετε η αγωνιστική διάθεση των αθλητών στο τέλος των παιχνιδιών, πήρε τους βαθμούς που δεν θα έπρεπε να πάρει!!!
Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι, σε αυτό βέβαια συνέβαλαν οι προσθήκες που έγιναν με αθλητές από το πάνω ράφι και συνεχίζεται!
Τα εντός έδρας παιχνίδια: Ολυμπιακός Ανάληψης, Εράνη, Κυπαρισσία, Σπερχογεία, Καλό Νερό, Ακρίτας Κορώνης και Τέλος Άγρας.
Τα εκτός έδρας: Απόλλων, Αβία, Πάμισος, Μάνη, Τσικλητήρας Πύλου, Μεθώνη, Ανδρούσα και Εθνικός Μελιγαλά.

Κλείνοντας να αναφέρω ότι δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι έρχονται τρέιλερ από πίσω: με έξι βαθμούς η ενισχυμένη μεταγραφικά Κυπαρισσία και η ικανή για όλα Εράνη με εφτά!!!

ΘέσηΟμάδαΓΥΓΚ
14111
24414
34014
4318
53625

Υ.Γ. : Η κριτική αφορά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αποστόλης Κοσμάς

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Μεσσηνία