fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

“Χ” (2-2) στο Αίγιο ο Πανηλειακός και “φωνάζει” για την διαιτησία…

“Χ” (2-2) στο Αίγιο ο Πανηλειακός και “φωνάζει” για την διαιτησία…

Συναρπαστική εξέλιξη στο ματς στο στάδιο Αιγίου όπου αγωνίστηκαν Παναιγιάλειος και Πανηλειακός για την 11η ημέρα στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με το τελικό 2-2 σκορ.

Ο γηπεδούχος Παναιγιάλειος δεν κατάφερε να… γευτεί τη χαρά της νίκης για ακόμα ένα παιχνίδι και σαφώς η ισοπαλία δεν τον αφήνει ικανοποιημένο αφού παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία (και μέσα στη ζώνη υποβιβασμού), ωστόσο “έσωσαν” έστω μόνο τον ένα βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 87′ κι ενώ είχαν βρεθεί πίσω με 0-2 πριν καν το εικοσάλεπτο.

Ο Πανηλειακός από την πλευρά του, που πήγε στο ματς αυτό με καλή ψυχολογία και ηθικό από τις δυο προηγούμενες νίκες, έχασε μεγάλη ευκαιρία έτσι όπως είχε εξελιχθεί αρχικά το ματς, για να έφτανε στην τρίτη σερί νίκη του…

– Στο 7′ προβάδισμα 0-1 για τον Πανηλειακό με τον Μπαρμπαρούση που πήρε πάσα του Αντωνόπουλου, δοκίμασε αρχικά ένα σουτ που δεν «έπιασε», όμως διατηρώντας την μπάλα στην κατοχή του, πλάσαρε στη συνέχεια εύστοχα τον Ντούνη.

Στο 12′ γυριστό σουτ του Πρέντι κόντραρε από αμυντικό, ενώ στο 18′ και δεύτερο γκολ 0-2 για τον Πανηλειακό ξανά με τον Μπαρμπαρούση που εκμεταλλεύτηκε αντεπίθεση της ομάδας του Πύργου σημειώνοντας ένα ακόμα τέρμα.

Μετά τα γκολ του Πανηλειακού, οι γηπεδούχοι αιφνιδιασμένοι, πήραν μεν έναν εδαφικό έλεγχο του παιχνιδιού, μην μπορώντας όμως να απειλήσουν σοβαρά την “ερυθρόλευκη” εστία. Σε αυτή τη μορφή έφτασε το ματς στο τέλος του ημιχρόνου, με το θέαμα μάλιστα στα τελευταία λεπτά του να είναι ιδιαίτερα μέτριο.

Στην επανάληψη, στο 59′ από ενέργεια της ομάδας του Αιγίου, τελικός παραλήπτης ο Φουρτάδο που σούταρε αλλά απόκρουσε ο Καρακίτσος. Στο 66′ υπήρξε μια αψιμαχία όπου ο γκολκήπερ Ντούνης έσπρωξε τον Αντωνόπουλο αφού αυτός προώθησε τη μπάλα για καθυστέρηση και από μια κίτρινη κάρτα ήταν η απόφαση του διαιτητή Ματσούκα – Αιτ/νίας. Φάση για την οποία ο Πανηλειακός διαμαρτύρεται έντονα, ζητώντας κόκκινη στον αντίπαλο παίκτη και πέναλτι!

Στο 68′ ένα σουτ εκτός περιοχής του Τζανουλίνου, μπλόκαρε ο Καρακίτσος, ενώ στο 71′ σημειώθηκε το 1-2 στη μείωση του σκορ από τους γηπεδούχους με τον Λούγκο.

Στο 80′ είδε κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπαρούσης, που επιχείρησε να κόψει μια κόντρα επίθεση του Καλούδη, και για τον ερυθρόλευκο φορ είναι η τέταρτη (έτσι ώστε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές ματς με τον Ιάλυσο). Και τέταρτη κίτρινη είδε κι ο Κωνσταντακόπουλος στο ματς αυτό! Ενώ στο 84′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ να έκανε ο Νικολόπουλος καθώς και δεύτερη κίτρινη (είχε δει την πρώτη στο 74′) αλλά εκεί σωστά ο βοηθός τελικά υπέδειξε το φάουλ υπέρ του ερυθρόλευκου παίκτη.

Στο 87′ ήρθε η ισοφάριση σε 2-2 για τους γηπεδούχους με τον Καλούδη, μετά από μια φάση διαρκείας. Και τελικό αποτέλεσμα έμεινε πλέον η ισοπαλία 2-2.

Οι συνθέσεις

ΠαναιγιάλειοςΝτούνης, Κυριακόπουλος, Σούλης, Παπασπηλιόπουλος, Λούγκος, Τζανουλίνος, Γραμματίκας, Μπακατσέλος (38′ Σκούτας), Φουρτάδο, Κούντικ, Σπυρόπουλος (59′ Καλούδης)

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Κωνσταντακόπουλος, Πρέντι, Χατζηστάμου (61′ Δ. Τσίγκρηλας), Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (71′ Πλαστουργός), Νικολόπουλος

– ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο Πανηλειακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κατά του διαιτητή του αγώνα στο Αίγιο, του Ματσούκα Αιτωλοακαρνανίας, κι η ερυθρόλευκη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και τώρα άρση τηλεφωνικού απορρήτου σε διαιτητή, βοηθούς και παρατηρητή. Ένα παιχνίδι το οποίο κυλούσε ολοκληρωτικά υπέρ της ομάδας μας σήμερα στο Αίγιο, κατάφερε να το τινάξει στον αέρα ο κύριος Ματσούκας και να φέρεις εις πέρας την δουλειά που του είχε ανατεθεί.

Και όλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο… Πέντε λεπτά πριν τη μείωση του σκορ από τον Παναιγιάλειο, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων χτύπησε εκτός φάσης στη μέση τον Αντωνόπουλο μπροστά στα μάτια διαιτητή και βοηθού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Αντί για πέναλτι και κόκκινη στον Ντούνη, ο Ματσούκας τιμώρησε με κίτρινη τον δικό μας παίκτη.

Από εκεί και έπειτα, όλα τα σφυρίγματα δόθηκαν υπέρ του Παναιγιάλειου και ως δια μαγείας οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που αν έπαιρναν κάρτα θα έχαναν τον αγώνα με τον Ιάλυσο, οι Μπαρμπαρούσης και Κωνσταντακόπουλος, την δέχτηκαν χωρίς ουσιαστικό λόγο!

Επειδή είναι η πολλοστή φορά που ο Πανηλειακός αδικείται από την διαιτησία, ζητάμε εδώ και τώρα από τον Αθλητικό Εισαγγελέα άρση του τηλεφωνικού απορρήτου διαιτητή, βοηθών και παρατηρητή!

Γνωρίζουμε ότι η Ένωση Αιτωλοακαρνανίας είναι φιλικά προσκείμενη σε Ένωση στην οποία ανήκει ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσουμε την ερχόμενη αγωνιστική.

Λέμε σε όλους ΩΣ ΕΔΩ!

Σεβαστείτε την τεράστια ιστορία που κουβαλά ο Πανηλειακός γιατί δεν θα μείνουμε άπραγοι».

Iliaoikonomia

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική