fbpx
Connect with us

Καλαμάτα

ΣΟΚ στη Μαύρη Θύελλα, παραίτηση Κουκούτση μετά από κόντρα του με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο….

ΣΟΚ στη Μαύρη Θύελλα, παραίτηση Κουκούτση μετά από κόντρα του με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο….
Παραίτηση ΣΟΚ Κουκούτση στη Μαύρη Θύελλα και όλα ανοικτά πλέον στην ομάδα....

ΣΟΚ στη Μαύρη Θύελλα, καθώς την παραίτηση του από την θέση του προέδρου της Καλαμάτας ανακοίνωσε με δήλωση του ο πετυχημένος, τίμιος και ηθικός, Αποστόλης Κουκούτσης.

Ο λόγος η κόντρα του με τον Αγαθοκλή Χριστόπουλο και το  στενό περιβάλλον του (βασικό λόγο φέρεται να έπαιξε πρόσφατη αγωνιστική εξέλιξη),  οι διαφωνίες τους υποβόσκουν εδώ και πολύ καιρό άλλωστε και τα… επικείμενα οικονομικά προβλήματα που αναμένονται στην ομάδα, καθώς αυτή έχει αμέσες μεγάλες υποχρεώσεις και ανάγκες.

Οπως τονίζει, οι λόγοι της απόφασης του είναι οικογενειακοί, επαγγελματικοί και προσωπικοί, ενώ να  σημειωθεί πως ο Αποστόλης Κουκούτσης ήταν αυτός που “έψησε” στον Γιάννη Χριστόπουλο,  παιδικό του φίλο άλλωστε,  να πει ναι “ναι” και να αναλάβει τη Μαύρη Θύελλα, με ότι βέβαια και αν συνεπάγεται πλέον αυτό για την ομάδα…

Ανοικτό πλέον είναι και το θέμα του χρηματοδότη επίσης του ΠΣ Η Καλαμάτα, Γιώργου Γκούμα, στενού και αυτού φίλου του Αποστόλη Κουκούτση, αλλά και του Στέλιου Κουτίβα, ενός ακόμη μέλους του στενού αυτού, φιλικού, διοικητικού και εξωδοικητικού κύκλου των “μελανολεύκων”.

Αναλυτικά η δήλωση του αναφέρει: “Θα ήθελα με την παρακάτω δήλωση να κάνω γνωστό, πως προσωπικοί, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω στην θέση του προέδρου στην αγαπημένη μας Μαύρη Θύελλα. Υπηρέτησα με πολύ δουλειά και αγάπη την ομάδα μας, θέλοντας και εγώ από την πλευρά μου να συμβάλλω στην αναγέννηση της ώστε να την δούμε εκεί που της αρμόζει αλλά είχα δηλώσει εξ αρχής πως δεν μπορούσα να αποκομιστώ ολόκληρο το βάρος, θέλω παρόλα αυτά να ζητήσω αν και είμαι βέβαιος από το υπόλοιπο Δ.Σ και τον κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο να συνεχίσουν την ίδια πετυχημένη πορεία και τους διαβεβαιώνω πως θα είμαι δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειαστεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη, του συνεργάτες μου που με ατέλειωτες ώρες δουλειάς έχουν συμβάλλει τα μέγιστα για την μέχρι τώρα πορεία αλλά φυσικά το προπονητικό team και τους ποδοσφαιριστές μας.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Μετά τιμής
Κουκούτσης Απόστολος”.

loading...
3 Comments

3 Comments

  1. πουφτης

    24/12/2018 at 18:42

    χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχ εγω τα ελεγα αλλα δεν με ακουγατε. τωρα συγχαιρω τον αποστολη κουκουτση και μπραβο του, εδειξε χαρακτηρα και εδειξε πως δεν ειναι στην κλικα με τα νουμερα που ειναι μαζεμενα με αρχηγο τον Αγαθόκλα που ειναι μακραν και ο ποιο αντιπαθης στον κοσμο. Προσπαθησε να κανει κατι με το χωριο του την θουρια αλλα δεν καταφερε τιποτα, ουτε καν λιγο κοσμο να μαζεψει γιατι προφανως ειναι αντιπαθης ακομα και στους συγχωριανους του! Η θουρια παει απο το κακο στο χειροτερο, με την καλαματα θα του γυρισει μπουμερανγκ το λεω πολυ καιρο. εδιωξε εναν απο τους καλυτερους προπονητες και παιδια τον τακη τον δρουγα, και αλλα πολλα εκανε. Μπραβο κυριε κουκουτση ανεβηκατε πολυ στα ματια πολλων που δεν καθισατε κοτα στον και καλα αρχιχρηματοδοτη της ομαδας. χιλια μπραβο! Η καλαματα δεν πεθαινει αλλα με τους σωστους ανθρωπους, οχι με κομπλεξικους και εγωιστες.

    • dirintiri

      25/12/2018 at 16:32

      etsi akrivos einai polys kosmos den pataei gipedo mono kai mono gia ton agathokli xristopoulo. apotoma agapise o vlaxoproedros tin mavri thiella, kai apo piso oi xazo organomenoi na ton stirizoun. xaxaxaxaxaxax ksexasan fenete oloi ta orgia pou ekane prin enan xrono ston imiteliko kypelou thouria-kalamatas pou eixe kseftilistei me auta pou elege kai den vrethike kanenas na tou riksei mia mapa na valei myalo.

  2. John Doe

    25/12/2018 at 16:39

    Κρίμα, καλός επαγγελματίας και κατά πολλούς ηθικότατος. Με την Καλαμάτα να πηγαίνει… Τρένο για β’ εθνική, αυτά προβληματίζουν ακόμη περισσότερο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Καλαμάτα