fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Στο ρελαντί ο Παναρκαδικός, 2-1 τον ΑΟ Υπάτου του Σταθόπουλου! (+video)

Την τέταρτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναρκαδικός, καθώς επικράτησε με 2-1 του Α.Ο Υπάτου για την 11η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, όταν το σουτ του Σπανού κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Λίβα.

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών στον αγώνα ο Παναρκαδικός άνοιξε το σκορ. Ο Καρβάλιο εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής ο Μπαμαπανιώτης αρχικά απέκρουσε, όμως στην επαναφορά ο Γεωργόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 1-0.

Στο 37′ ο Παναρκαδικός διπλασίασε τα τέρματα του στην αναμέτρηση. Ο Γεωργόπουλος με ωραία πάσα έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Λυμπερόπουλο, όμως το πλασέ του απομακρύνθηκε από τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων. Στην επαναφορά, ο Μουλιάτος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 2-0.

Μ’ αυτό το σκορ οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Αθλητικός Ομιλος Υπάτου μείωσε στο σκορ. Μετά από μια φάση διαρκείας και δύο επεμβάσεις του Λίβα ο Ταφταρίδης με τακουνάκι πέτυχε το 2-1 στο 51’.

Στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας, Ευθυμίου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπομπανά ο Λίβας έπεσε στη γωνία του και απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ. Ο πορτιέρε του “τριφυλλιού” είχε ακόμα μία σπουδαία επέμβαση στο 75’ όταν είπε “όχι” με εντυπωσιακό τρόπο στο σουτ του Σπανού, διατηρώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση. Ο Βίνιεβιτς έσπασε στον αμαρκάριστο Νίκο Λυμπερόπουλο, όμως αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαμπανιώτη για το 3-1.

Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με το τριφύλλι να παίρνει μία ακόμα νίκη και παράλληλα τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σκόρερ: Γεωργόπουλος (10′), Μουλιάτος (37′) – Ταφταρίδης (51′)

Κόκκινη: Ευθυμίου (65′)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Λίβας, Καναβέτας, Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Gadiaka, Κασάπης, Μουλιάτος(68′ Τσιώλης), Στρέμπας, Γεωργόπουλος (61′ Βίνιεβιτς), Λυμπερόπουλος Ν., De Souza Carvalho (90′ Σβίγγος), Τσιώλης.

Α.Ο Υπάτου: Μπαμπανιώτης, Αργυρίου, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ταυταρίδης, Γκούμας, Σπανός, Σπηλιώτης (87′ Μπερνιδάκης), Πέπας, Οικονομόπουλος (47′ Μπομπανά), Σπηλιώτης (87′ Μπερνιδάκης), Βάθης.

arcadiasports

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική