fbpx
Connect with us

Super league 2

Στοίχημα: “Ύποπτος” και ο Πλατανιάς (Σπάρτη, Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας κλπ), κατά την ΕΕΑ…

Στοίχημα: “Ύποπτος”  και ο Πλατανιάς (Σπάρτη, Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας κλπ), κατά την ΕΕΑ…

Δύο παιχνίδια του Πλατανιά την περασμένη περίοδο βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στο πλαίσιο της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (7/11).

Αυτά τα παιχνίδια είναι με τον Αιγινιακό και τον Απόλλωνα Πόντου, όπου και τα δύο είχαν διεξαχθεί στα Περβόλια, με τον Πλατανιά να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-0 και 3-1 αντίστοιχα. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κλήθηκε να τα εξετάσει γιατί είχαν θεωρηθεί ύποπτα προς χειραγώγηση για στοιχηματικούς λόγους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν αποδείχτηκε στην πράξη.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο στο μικροσκόπιο βρέθηκαν ακόμα τέσσερα παιχνίδια, ένα από τα οποία είναι του Ηρόδοτου, αυτό με τη Σπάρτη, που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της Λακωνίας με 3-0. Τα άλλα τρία ματς είναι τα Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης, Απόλλων Λάρισας-Αιγινιακός και Αήττητος Σπάτων-Απόλλων Λάρισας.

Η ενημέρωση από την ΕΕΑ είναι η εξής:

– Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.

– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

– Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει: α) κατά πλειοψηφία, ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

– Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

– Ακρόαση ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.
Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα».

athlitiko

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Super league 2