fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Συμπαράσταση σε Τσίρκοβιτς ο ΠΑΟ Βάρδας…

Συμπαράσταση σε Τσίρκοβιτς ο ΠΑΟ Βάρδας…
Στο πλευρό του Μίκι Τσίρκοβιτς όλοι στον ΠΑΟ Βάρδας...

Στον απόηχο του κυριακάτικου αγώνα για το πρωτάθλημα με τον Πανηλειακό, όλοι στις τάξεις του ΠΑΟ Βάρδας συμπαραστέκονται στον τεχνικό Μίκι Τσίρκοβιτς.

Ο οποίος ως γνωστόν αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες κάποια θέματα υγείας, και μάλιστα για το λόγο αυτό τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε μείνει εκτός δράσης κι εκτός πάγκων (επανερχόμενος στη συνέχεια).

Τώρα, ο Σέρβος τεχνικός, με την πολυετή γνωστή παρουσία στην Ελλάδα (κι οποίος προ τριετίας είχε υποβληθεί και σε επιτυχημένη επέμβαση αφαίρεσης πέτρας από τη χολή), θα λείψει και πάλι για ένα διάστημα. Αυτό στην παρούσα φάση προσδιορίζεται να αφορά τουλάχιστον δυο εβδομάδες περίπου, όπου θα κάνει και εισαγωγή σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε κάποιες νέες απαραίτητες εξετάσεις σχετικά με το τωρινό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο Τσίρκοβιτς, ήδη στο ματς της Κυριακής έτυχε απόλυτης συμπαράστασης κι από τους παίκτες και παράγοντες, κ.τ.λ., της ομάδας (σχετική φωτό), ενώ με σχόλιό του για το θέμα αυτό στην προσωπική του σελίδα, ανέφερε απευθυνόμενος στους παίκτες του: «Μάγκες μου, σας ευχαριστώ για την δύναμη που μου δώσατε. Θα προσπαθήσω να βγω νικητής στη μάχη που με περιμένει από αύριο. Ξέρω ότι θα είστε πάντα στην καρδιά μου».

Στο προσεχές διάστημα απουσίας του Μίκι, χρέη τεχνικής ηγεσίας θα εκτελούν, ο Σέρβος Μίροσλαβ Πέκεζ, παλιός παίκτης και πατέρας του νυν ποδοσφαιριστή των “πράσινων” Ντούσαν Πέκεζ, ο οποίος από τον περασμένο μήνα έχει ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΒ, ως συνεργάτης του Τσίρκοβιτς σε θέματα φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, και ο γυμναστής τερματοφυλακων Χρήστος Κουτσούμπας.

* Σε ότι αφορά την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, αυτή είναι το ματς πρωταθλήματος της 17ης αγωνιστικής όπου ο ΠΑΟΒ την Κυριακή τον Αστέρα στην Αμαλιάδα.

Ματς στο οποίο θα εκτίσουν και μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες κάρτες οι, Ζέλιος, Πέκεζ, Νικολόπουλος.

– Τέλος, σε ότι αφορά τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ηλείας, που έχουν κληρωθεί Πανηλειακός – ΠΑΟΒ και θα παίξουν μεταξύ τους σε μονό, νοκ-άουτ αγώνα στον Πύργο για πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, η ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστεί.

Αυτό θα γίνει προσεχώς από την διοργανώτρια ΕΠΣ Ηλείας, ενώ πιθανές ως τώρα είναι η 13/2 και η 20/2.

iliaoikonomia

 

 

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική