fbpx
Connect with us

Σπάρτη

Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η “αρπαγή” του ιερού, θρυλικού, ιστορικού ονόματος της ΑΕ Σπάρτη!

Την Δευτέρα ολοκληρώνεται η “αρπαγή” του ιερού, θρυλικού, ιστορικού ονόματος της ΑΕ Σπάρτη!
Μπαίνουν την Δευτέρα στον χάρτη του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με το όνομα επί της ουσίας μίας άλλη, μεγάλης ομάδας, που σβήνει...

Την Δευτέρα λοιπόν η “αρπαγή” του ιερού, θρυλικού, ιστορικού ονόματος της ΑΕ Σπάρτη!

Και όλοι κάθονται και κοιτούν απαθείς, το ποδοσφαιρικό αυτό “έγκλημα” μιας μικρής παρεούλας από ένα όμορφο χωριουδάκι της Λακωνίας μας, από προσωπικούς λόγους αντιπαράθεσης – ίσως αντιπάθειας κατά των παραγόντων της μεγάλης μας ΑΕΣ, που αργοσβήνει, ξεχασμένη, παντελώς αβοήθητη, απ’ όλους. Δημάρχους, “Νομάρχες”, βουλευτές, φορείς του νομού κλπ.

Και κάθονται όλοι τους τώρα και γελάνε, γλεντάν πάνω στο απολίθωμά της.  Γελάνε και γλεντάν την ώρα που της “αρπάζουν” επί τους ουσίας ,  ξαναλέμε, το βαρύ σαν ιστορία ονόμάτός της. Το ιστορικό ΑΕ Σπάρτη, της το “παίρνουν” και το κάνουν – αν είναι δυνατόν, “300”, “Δωριείς”, Λάκωνες όλοι, Σπαρτιέτες,  ξυπνάτε και μη γλεντάτε και εσείς πια στην κηδεία της θρυλικής μας ομάδας που την διαλύουν –   και κάνουν την…. Πελλάνα, που δεν την “‘έγραφε ο χάρτης”, σε ΑΕ… Δήμου Σπάρτης!!!

Σαν να έκαναν (θυμίζουμε και εδώ) τη Μαύρη Θύελλα… ΑΟ Νέδουσας!!!

Αυτά θα λάβουν χώρα και τυπικά την προσεχή Δευτέρα.

Δείτε και την σχετική ανακοίνωση της παρέας του Γιώργου Σκαφιδά:

“Ο Πρόεδρος της Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου, κ. Γεώργιος Σκαφιδάς και τα μέλη του Δ.Σ., σας προσκαλούν σε ανοιχτή Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Δευτέρα που θα δοθεί την Δευτέρα 12 Αυγούστου και ώρα 8μμ στο ξενοδοχείο Sparta Inn στη Σπάρτη, με θέμα την παρουσίαση του νέου ονόματος και σήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.”. 

Έκκληση Sportstonoto.gr: Μην αφήνεται την μεγάλη ΑΕ Σπάρτη να χαθεί, να σβήσει από τον χάρτη. Έτσι θα σβήσει η ιστορία, η προοπτική ύπαρξης του ιδίου του λακωνικού ποδοσφαίρου, που θα χάσει έτσι την λαοφιλή ναυαρχίδα του. Γιατί οι Νικόλαροι, οι Βουδούρηδες, οι Κουράκοι, οι Θύμιοι… Σταυρόπουλοι,  και οι… Σκαφιδάδες (πόσο δε οι… τυροπιτάκιδες, που περιμένουν να φάνε τίποτα πάλι) έρχονται, παρέρχονται και φεύγουν. Οι  μεγάλες ομάδες όμως μένουν, πρέπει να μένουν, αρκεί να τις αφήσουν βέβαια…

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Σπαρτιατης

    08/08/2019 at 23:33

    To εγκλημα ειναι οτι Θα αποκτησει επιτελους η περιοχη μια σοβαρη ομαδα χωρις μεγαλομετοχους και αγωνιστες της κακιας ωρας που γελαει ολη η Ελλαδα μαζι τους…Παρτε κονιακ και παξιμαδια στο σπορτς στο νοτο να πατε να κανετε παρεα στα φιλαρακια σας…..Μονο καποιοι σαν και εσας θα μπορουσαν να γραφουν για αντιπαραθεσεις και αντιπαθειες,αφου δεν θα κατεβαινε η Σπαρτη η περιοχη επρεπε να εκπροσωπηθει απο μια σοβαρη και νοικοκυρεμενη ομαδα αυτο ειναι ολο,σας εχουνε παρει ολοι χαμπαρι στην Λακωνια σε αυτο το σαιτ μην ανησυχειτε….

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Σπάρτη