fbpx
Connect with us

Γ΄ Εθνική

Ζάκυνθος: Παίζει ο κεφάλι του με Διαβολίτσι ο Καραμαλίκης…

Ζάκυνθος: Παίζει ο κεφάλι του με Διαβολίτσι ο Καραμαλίκης…

Σε βαρύ κλίμα ήταν η προπόνηση για τη Ζάκυνθο και αυτό ήταν κάτι φυσιολογικό έπειτα από την ήττα με 4-0 από τη Θύελλα Πατρών εκτός έδρας.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ δεν έχουν ξεπεράσει τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής και κυρίως το εύρος της ήττας. Οι «κυανοκίτρινοι» φανέρωσαν όλα τα λειτουργικά προβλήματα τους και αυτό ήταν κάτι που «πονοκεφαλιάζει» τον Στάθη Καραμαλίκη, ο οποίος τόνισε τα κακώς κείμενα στους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε χρόνος πολύς δεν υπάρχει μέχρι το ματς της Κυριακής με τον Αθλητικό Όμιλο Διαβολιτσίου να έρχεται με άγριες διαθέσεις, μην έχοντας βαθμό στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι από πολύ νωρίς ο ΑΠΣ έχει να δώσει έναν τελικό και να δείξει την αξία του.

Κοντά στην απόκτηση γυμναστή 

Μια ανάσα από την πρόσληψη νέου γυμναστή είναι η Ζάκυνθος. Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση του είναι θέμα ημερών, με τον σύλλογο να κινείται άμεσα για να λύσει ένα μεγάλο αγωνιστικό και λειτουργικό πρόβλημα. Άλλωστε τα παράπονα μέχρι τώρα για την έλλειψη ενός γυμναστή ήταν μεγάλα και στη διοίκηση φαίνεται να έλαβαν υπόψη τα όσα είδαν και τα όσα άκουσαν για να πάρουν αυτή την απόφαση που μόνο προς όφελος της ομάδας θα είναι.

Απόλυτη στήριξη στον Στ. Καραμαλίκη

Στον ΑΠΣ δεν συζητάνε καν για θέμα προπονητή, παρά την βαριά ήττα από τη Θύελλα Πατρών. Ο Στάθης Καραμαλίκης παρουσίασε εξαιρετικά τη Ζάκυνθο στη 1η αγωνιστική κόντρα στον Πανηλειακό, ενώ έχει το ελαφρυντικό ότι το ρόστερ ακόμα διαμορφώνεται και παίκτες ήρθαν ακόμα και τις τελευταίες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Χρειάζεται χρόνος για τον Ζακυνθινό τεχνικό για να παρουσιάσει το έργο του και βέβαια υπομονή από τους φιλάθλους. Πέρσι άλλωστε ο Στάθης Καραμαλίκης παρουσίασε μια πολύ καλή ομάδα στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα αλλά και την φυγή του Ογκουστίν Εγκουαβόν.
Πρόκειται άλλωστε για νεαρό τεχνικό με τεράστια εμπειρία ως ποδοσφαιριστή. Οι γνώσεις του σίγουρα θα βοηθήσουν τη Ζάκυνθο, ωστόσο χρειάζεται χρόνος για να κάνει ότι μπορεί και να καθοδηγήσει σωστά την ομάδα.
Η διοίκηση του το αναγνωρίζει αυτό και δεν τίθεται κανένα θέμα προπονητή από τη στιγμή που ακόμα το ρόστερ δεν είναι στο 100%.

«Δεν υπάρχει λόγος πανικού» λένε στη Ζάκυνθο, αλλά το «καμπανάκι» της Θύελλας Πατρών είναι ιδιαίτερα ηχηρό και θα φανεί την Κυριακή κατά πόσο το άκουσαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό τμ και η διοίκηση.

imerazante

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα

Addurl.gr – Κατάλογος Επιχειρήσεων

Advertisement

Δες ακόμη…

Advertisement

More in Γ΄ Εθνική