Δείτε πως η Nissan αντιμετωπίζει τον κορωνοϊό στις Η.Π.Α.

Κατασκευάζει με 3D εκτύπωση μάσκες προστασίας προσώπου

Nissan μάσκες κορωνοϊός

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε πρόσφατα  ότι χρησιμοποιεί την διαθέσιμη  τεχνογνωσίας της για την εκτύπωση του εξοπλισμού, που θα δωρίσει  στα τοπικά κέντρα υγειονομικής περίθαλψης και στο προσωπικό τους που εργάζεται στην πρώτη γραμμή. Η παραγωγική διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στο εργοστάσιο Smyrna, καθώς και στο εργοστάσιο συναρμολόγησης κινητήρων του Decherd. 


Η Nissan εκτιμά ότι η παραγωγή των μασκών προσώπου και  συναφών εξαρτημάτων θα ξεπεράσει τις 3.000 μέχρι τις 3 Απριλίου και θα  συνεχίσει να εκτυπώνει τα συγκεκριμένα υλικά, με ρυθμό 1.000 τεμαχίων κάθε  εβδομάδα. Η Nissan έχει αναστείλει την παραγωγή οχημάτων, όπως και  άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ανώτερη Διευθύντρια Φιλανθρωπικών Δραστηριοτήτων της  Nissan North America, Parul Bajaj, δήλωσε : “Η Nissan είναι υπερήφανη που βρίσκεται στο Tennessee,  αξιοποιώντας το πνεύμα καινοτομίας μας για να βοηθήσουμε τους τοπικούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας,  που χρειάζονται άμεσα  επιπλέον προστατευτικό εξοπλισμό. Χαιρόμαστε που οι 3D εκτυπωτές μας προσφέρουν τέτοιο βαθμό κατασκευαστικής  ευελιξίας, που μας επιτρέπει να βοηθήσουμε στην προστασία των ατόμων που εργάζονται στην ιατρική κοινότητα”. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top