«Η Ελλάδα μπορεί να διαπρέψει και πάλι στην Ευρώπη»

Η Φιλοθέη Μακριδάκη υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΛΑΟΣ

Η Φιλοθέη Μακριδάκη εξηγεί τους τρεις λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΛΑΟΣ

«Ήρθε η ώρα να σηκώσουμε ανάστημα και να κάνουμε την αλλαγή με ανθρώπους που πιστεύουν στο μεγαλείο αυτής της χώρας», δηλώνει η φοροτεχνικός και υποψήφια ευρωβουλευτής με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (ΛΑΟΣ).

«Τα ελληνικά ζητήματα είναι και ευρωπαϊκά και τα ευρωπαϊκά ζητήματα είναι και ελληνικά. Γι’ αυτό οι ευρωεκλογές είναι μια πραγματικά μεγάλη υπόθεση. Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τα θέματα της κάθε χώρας είναι αυτές που καθορίζουν την πολιτική και κατά συνέπεια  την καθημερινότητά μας στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση», λέει η ίδια.

Απαντώντας στο γιατί ένα επιτυχημένος επαγγελματίας, αποφασίζει να κατέλθει στον πολιτικό στίβο, απαντά πως «θεώρησα ότι έπρεπε να εκμεταλλευτώ την τιμή και την ευκαιρία που μου έδωσε ο κ. Καρατζαφέρης».

Παράλληλα, εξηγεί ότι είναι υποψήφια ευρωβουλευτής και ζητά από τους Έλληνες να την εμπιστευτούν για τρεις λόγους: 

-    Πρώτον, δεν περισσεύει καμία φωνή που υπερασπίζεται τις διαχρονικές αξίες της πατρίδας μας, σε όποιο δίνεται η ευκαιρία πρέπει να το κάνει με στεντόρεια φωνή

-    Δεύτερον, θέλω να βάλω ένα λιθαράκι για να ανέβει το πολιτικό ήθος, γιατί χρειαζόμαστε πολιτικούς με προτάσεις και όχι πολιτικούς που αναλώνονται σε αλληλοκατηγορίες

-    Τρίτον, έχω τις γνώσεις που χρειάζονται για τα οικονομικά του πολίτη, ώστε παρέμβω για το καλό του Έλληνα, αλλά και του Ευρωπαίου πολίτη, στο κέντρο που λαμβάνονται όλες οι οικονομικές αποφάσεις.

«Αν και προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Έλληνας είναι κακός πολίτης, είναι "απατεωνίσκος", και άλλα διάφορα, ο Έλληνας έχει φιλότιμο, πραγματικές αξίες και τεράστιες δυνατότητες. Γι’ αυτό, όταν βρεθεί σε ένα περιβάλλον, που να του το επιτρέπει, διαπρέπει. Αυτό το περιβάλλον, θέλουμε να δημιουργήσουμε για να διαπρέψει και πάλι, πρωτίστως εδώ στην Ελλάδα», δηλώνει η υποψήφια ευρωβουλευτής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top