Ο πρωταθλητής του επί κοντώ Κώστας Τζίβας υποψήφιος στο Ηράκλειο Αττικής

Εξηγεί στο star.gr τους λόγους που τον οδήγησαν να λάβει μέρος στις εκλογές

Κώστας Τζίβας

Ο επί σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας στο άλμα επί κοντώ Κώστας Τζίβας, κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό Δίκτυο Πολιτών Ηρακλείου Αττικής, στον οποίο ηγείται η αδελφή του Αιμιλία που ήταν αθλήτρια του ακοντισμού. Και οι δύο της ΑΕΚ. Σήμερα ο Κώστας Τζίβας είναι διευθυντής τράπεζας κι εξηγεί γιατί κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές:

«Για να βοηθήσω την αδελφή μου ως υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής.

Είναι αγωνίστρια από τα νεανικά της χρόνια, ανιδιοτελής, εργατική, ευγενής, πάντα με το χαμόγελο, στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ ενός ανθρώπου που χρειαζόμαστε στις μέρες μας, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Με την αδελφή μου έχουμε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και προσανατολισμούς, με συνεχείς παράλληλους αγώνες στον αθλητισμό, στην ΑLPHA BANK όπου εργαζόμαστε και στην κοινωνία που έχουμε δραστηριοποιηθεί.

Είναι ένας άνθρωπος  που πιστεύω ότι μπορεί και θέλει να αλλάξει την κοινωνία και να  υλοποιήσει το όραμά της για καλύτερες συνθήκες και καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων.»
    
Για ποιο λόγο να ψηφίσει κάποιος τον Κώστα Τζίβα;

Απαντά ο ίδιος: «Η διαφορετική προσέγγιση των προβλημάτων της κοινωνίας και με ξεχωριστό ενδιαφέρον για τον αθλητισμό,  κυρίως όμως με εμπειρία και διάθεση προσφοράς θα είναι η παρουσία μου.
Οπως έμαθα να αγωνίζομαι για τον εαυτό μου μέσα στον αθλητικό στίβο, θέλω να συνεχίσω  τον  αγώνα  με την ελπίδα και το όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τους συνανθρώπους μου.»

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι 3 δεσμεύσεις του, αν εκλεγεί, απαντά:

«Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να δεσμεύομαι και να υπόσχομαι για άλλους. Εχω μάθει να αγωνίζομαι και να διεκδικώ αυτό που μου ανήκει και αυτό που στερείται ο συνάνθρωπός μου. Ο αθλητισμός  και κυρίως ο μαζικός αθλητισμός είναι ο άξονας που θα ήθελα να ασχοληθώ. Γενικά θέλω να προσπαθήσω και να ασχοληθώ με τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και μπορούν να λυθούν γρήγορα και ανέξοδα, αρκεί να υπάρχει το ενδιαφέρον και η διάθεση.»

του Γιάννη Ευσταθίου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top