Πρώτος και με διαφορά στο Φάληρο ο Γιάννης Φωστηρόπουλος !

«ΣυνεχίΖουμε όλοι μαζί για το Π. Φάληρο»

Γιάννης Φωστηρόπουλος

Δυναμική επικράτηση απο τον Α΄ γύρο χάρισαν οι Φαληριώτες στον Συνδυασμό του Γιάννη Φωστηρόπουλου «ΣυνεχίΖουμε για το Παλαιό Φάληρο», με ποσοστό 44,69.

Ακολουθούν οι κ. Δούμας Ανδρέας με τον Συνδυασμό «Ολοι μαζί για το Παλαιό Φάληρο» με 11,83 και ο κ. Κατσέλης Στυλιανός « Παλαιό Φάληρο - Νέο Ξεκίνημα» με 10,27.

«Η εμπιστοσύνη των πολιτών αποτελεί για εμάς δέσμευση και ΣυνεχίΖουμε ώστε το Π.Φάληρο σύντομα να αποτελεί Πόλη Πρότυπο Καινοτομίας και Ανάπτυξης. Ηδη έχουμε μπει σε τροχιά οικονομικής ευημερίας και βιωσιμότητας και είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε το «τιμόνι» του Δήμου ώστε να απογειώσουμε το έργο που ξεκίνησε ο Διονύσης Χατζηδάκης, αυτός ο χαρισματικός καθοδηγητής για την πόλη μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση» δηλώνει ο Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Mε αναρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στα social εκφράζει τις ευχαριστίες του στους δημότες που τον εμπιστεύτηκαν και τους καλεί την επόμενη Κυριακή να επισφραγίσουν τη μεγάλη νίκη. «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Το έβλεπα στα μάτια σας, το ζήσαμε στην κάλπη. Η μεγαλύτερη νίκη... μέχρι την επόμενη Κυριακή!»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top