Φ. Γεννηματά: «Η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες και θα καεί»

Κλιμακώνεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 7ης Ιουλίου οι πολιτικοί αρχηγοί κλιμακώνουν την προεκλογική τους εκστρατεία.

Επίθεση Φ.Γεννηματά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Tο δίλημμα «ισχυρό κίνημα αλλαγής ή νέες περιπέτειες», έθεσε η Φώφη Γεννηματά από τη Κρήτη, όπου πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία. Μιλώντας σε εκδήλωση για  τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Αρκαλοχώρι, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

«Με αχαλίνωτη δεξιά που θα σαρώσει κατακτήσεις και με ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο τον ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ, η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες, η χώρα θα καεί. Μοναδική εγγύηση αποτελεί η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής…» δήλωσε η Πρόεδρος του κόμματος.

Δ.Κουτσούμπας: Ο ελληνικός λαός θα αντιμετωπίσει νέα μέτρα

«Είναι εδώ και παραμένουν οι εφαρμοστικοί νόμοι και των 3 μνημονίων που ψήφισαν και εφάρμοσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Κανένας δεν τολμά να μιλήσει για κατάργησή τους. Ο ελληνικός λαός θα έχει να αντιμετωπίσει νέα μέτρα», είπε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Κόντρα για τα πολιτικά συνθήματα

Πολιτική αντιπαράθεση, όμως, είχαμε και για τα πολιτικά συνθήματα.

«Ο λαός ας προτιμήσει το αυθεντικό από το κάλπικο και το αυθεντικό μόνο για Έλληνες είναι το σύνθημα της χρυσής αυγής», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

«Να ξέρετε ότι αν ζούσε ο Παπανδρέου θα ήταν η χαρά της ζωής του, να πει «No Pasaran» στους Ευρωπαίους», δήλωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης, πρόεδρος του συνδυασμού «Μέρα25»

Κ. Βελόπουλος: « Ο Παπάς  Παπάς και ο Ζευγάς Ζευγάς» 

Την δική του απάντηση έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος, για τη κριτική που δέχτηκε για το βιβλίο με τις επιστολές του Ιησού.

«Ωμή παρέμβαση για τις εκλογές δεν δεχόμαστε από κανένα. Ο Παπάς παπάς, ο ζευγάς, ζευγάς οι Έλληνες είναι πάνω από τον παπά και η ορθοδοξία πάνω από όλους μας». 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top