Tροπή θρίλερ με τον θάνατο του 20χρονου Χαράλαμπου: «Δεν είναι αυτοκτονία, κάποιος τον δολοφόνησε»

Τι καταγγέλλει η οικογένειά του 7 μήνες αφότου ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος από ένα δέντρο

Tροπή θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου του νεαρού Χαράλαμπου ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στην αυλή του σπιτιού του.

Ο φάκελος είχε κλείσει ως αυτοκτονία όμως η οικογένεια καταγγέλλει στο Star πως πρόκειται για δολοφονία.

O Xαράλαμπος έφυγε αθόρυβα, τα εκφραστικά του μάτια έσβησαν για πάντα και η αγαπημένη του κιθάρα έμεινε σε μια γωνιά του δωματίου του.

Πολλοί είπαν ότι έβαλε τέλος στη ζωή του και κρεμάστηκε από ένα δοκάρι στην αυλή του σπιτιού του στον Κάλαμο, όμως η οικογένεια του 7 μήνες μετά τον θάνατό του καταγγέλλει ότι κάποιοι δολοφόνησαν τον μονάκριβό τους.

«Με το που τον είδα φώναζα “Μπάμπη άσε τα αστεία, άσε τα αστεία παιδάκι μου, δεν είναι αστεία αυτά που μου κάνεις, σύνελθε ” και μόλις τον πλησιάσαμε και τον είδαμε όπως τον είδαμε λέω δεν είναι δυνατόν» δήλωσε στο Star η μητέρα του, περιγράφοντας την σοκαριστική στιγμή που αντίκρισε το άψυχο κορμί του.

Η μητέρα του άτυχου Χαράλαμπου μέχρι και σήμερα πιστεύει ότι όλο αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο, η εικόνα που αντίκρυσε με το παιδί της κρεμάσμενο σε αυτό το σημείο δεν μπορεί να σβηστεί από το μυαλό της. Ο Μπάμπης ήταν ένα παιδί που έκανε σχέδια για το μέλλον, είχε όνειρα για τη ζωη του, ποιοι ήθελαν να τα αφήσουν ανεκπλήρωτα;

Η οικογένειά του πιστεύει πως οι φίλοι του γνωρίζουν αλλά δεν μιλάνε.

Το 20χρονο παλικάρι λάτρευε τα ταξίδια και τον τελευταίο χρόνο δούλευε σε μια ναυτιλιακή εταιρεία. Η μουσική και το καράτε όπου είχε κερδίσει μάλιστα και πολλά βραβεία ήταν τα πάθη του. Τα Σαββατοκύριακα ανέβαινε στο σπίτι του στον Κάλαμο για να συναντήσει κάποια φιλαράκια του τα οποία όμως όπως καταγγέλλει η οικογένεια είχαν μπλέξει με ναρκωτικά.

Η μητέρα του πιστεύει πως πίσω από τον θάνατό του είναι κάποιο κύκλωμα ναρκωτικών.

Την ημέρα της τραγωδίας ο Χαράλαμπος βρέθηκε κρεμασμένος έξω από το σπίτι κι όλοι αναρωτιούνται πως βγήκε έξω από το σπίτι αφού η πόρτα του δωματίου του ήταν κλειδωμένη από μέσα και μόνο το παράθυρο ήταν ανοιχτό.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται  ο ιδιωτικός ερευνητής κάποιος μετέφερε τον 20χρονο από το δωμάτιο στον κήπο ενώ ήταν ήδη νεκρός.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top