Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον άτυχο Χαράλαμπο που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στον Κάλαμο

Πού στρέφονται οι έρευνες

Δεχόμαστε απειλές για τη ζωή μας" λένε όσοι θα μπορούσαν να λύσουν το μυστήριο με τον θάνατο του νεαρού Χαράλαμπου που  βρέθηκε  κρεμασμένος  στο σπίτι του στον Κάλαμο.

Οι έρευνες στρέφονται στο φιλικό περιβάλλον του παιδιού.

Ήταν η καρδιά της παρέας, ήθελε να βλέπει τους φίλους του να γελούν και να περνουν καλά. Δεν τους χάλαγε ποτέ χατίρι γι αυτό και τους  άνοιγε το σπίτι του στον Κάλαμο, ακόμη κι όταν εκείνος δεν ήταν εκεί.

Η αδελφή του άτυχου 20χρονου δηλώνει πως:  «Εκανε και με καλά παιδιά παρέα αλλά υπήρχαν και κάποιοι που δεν μου γέμιζαν το μάτι. Οι πατούσες του ήταν πεντακάθαρες , αυτό σημαίνει ότι δεν παρπάτησε»

 Ο μυστηριώδης θάνατος του 21χρονου και οι «ύποπτες παρέες»

Σύμφωνα με την οικογένεια  άνθρωποι που μπαινόβγαιναν στο εξοχικό το είχαν μετατρέψει  "στέκι" διακίνησης ναρκωτικών  , τα οποία τα έκρυβαν ακόμη και μέσα σε ραδιόφωνα.

Η  μητέρα του άτυχου νέου φανερά συντετριμμένη δηλώνει πως:

«Μια φορά είδα μέσα στο σπίτι και είπα του γιού μου τι είναι αυτά ; Και που είπε δεν είναι δικά μου. Κάποιοι από την παρέα είχαν μπλέξει και τα έβαλε αυτά ο Μπάμπης»

Ήταν κοινό μυστικό στην περιοχή ότι το αλισβερίσι έπαιρνε πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Ο Μπάμπης ήθελε να εξαφανιστεί , ήθελε να κόψει παρτίδες μαζί τους , ήθελε ακόμη και να αλλάξει σπίτι . Ήθελε να φύγει το παιδί , δεν ξέρω για τον λόγο .(17:49:24 )Τελευταία μου έλεγε να παρακολουθώ το σπίτι  γιατί κάποιος το παρακολουθούσε. Του είπα ποιοι είναι  αυτοί παιδί μου ; Κάποιοι που έδιωξα από το σπίτι γιατί δεν μου άρεσαν»  

 

Τα ερωτήματα της τραγικής μητέρας πολλά :

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί το ανοιχτό παράθυρο και η κλειδαμπαρωμένη πόρτα . Γιατί το παιδί να θέλει να πηδήξει από το παράθυρο για να πάει να βάλει τέλος στη ζωή του στον κήπο ; "Ξέρουν γνωρίζουν αλλά δεν μιλάνε"

Πρώτη φορά 7 μήνες μετά την τραγωδία ανοίγει το δωμάτιο του άτυχου Χαράλαμπου  

7 μήνες μετά  την τραγωδία το δωμάτιου του άτυχου παλικαριού ανοίγει για πρώτη φορά, όλα είναι όπως τα άφησε το τελευταίο βράδυ , Το κρεββάτι ακατάστατο και τα τσιγάρα στο τασάκι

Τίποτα δεν προμήνυε το βίαιο τέλος στο σπίτι που είχε γίνει ο εφιάλτης του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top