"Δεν πυροβολήσαμε και δεν τραυματίσαμε ούτε τη μάνα ούτε τον 3χρονο γιο της"

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Είναι νωπές ακόμη οι μνήμες από την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όταν μια μητέρα στο Ζεφύρι είχε καταγγέλλει ότι μέσα από ένα αυτοκίνητο είχαν πυροβολήσει με καραμπίνα προς στο σπίτι της, τρυπώντας με τα σκάγια την πόρτα της.

Από τα θραύσματα είχε τραυματιστεί στο μάτι ο τρίχρονος γιος της ο οποίος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο παιδιών. 

Στο σπίτι του κατηγορουμένου ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας, συνάντησε και τον γιο του ο οποίος αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Λίγες ημέρες αργότερα, η μητέρα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι για δεύτερη φορά είχαν εισβάλλει στο σπίτι της , είχαν απειλήσει τον οκτάχρονο γιο της με πιστόλι και την είχαν πυροβολήσει στο χέρι.

Οι κατηγορούμενοι προσήλθαν όπως είπαν αυτοβούλως στην αστυνομία  τους ασκήθηκε  ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Έδωσαν την απολογία τους στην οποία υποστήριξαν ότι τις ώρες των επιθέσεων αυτοί βρίσκονταν σε άλλο σημείο και ότι μπορούν να το αποδείξουν.. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς ορούς. 

Η αστυνομία είχε συλλέξει τον κάλυκα από το περίστροφο που βρέθηκε στο σπιτι της οικογένειας στο Ζεφυρι  και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια για βαλλιστική εξέταση.   
 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top