Στον εισαγγελέα ο 79χρονος που κατακρεούργησε με μπαλτά τη σύζυγό του

Ο ηλικιωμένος άνδρας είναι σε απόλυτη σύγχυση μετά το στυγερό έγκλημα / Πρώτη ανάρτηση: 07-05-2018 18:35

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο 79χρονος ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε με μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του.

Ο ηλικιωμένος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον συνήγορό υπεράσπισής του, ο 79χρονος πάσχει από κατάθλιψη και το τελευταίο διάστημα δεν ακολουθούσε την φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να παίρνει.

Δεν έχει συναίσθηση της πράξης του, είναι σε απόλυτη σύγχυση και για το λόγο αυτό την Πέμπτη αναμένεται να απολογηθεί με γραπτό υπόμνημα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΓΕΡΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

Ήταν τόσο διακριτικό και φιλήσυχο ζευγάρι που η είδηση της στυγερής δολοφονίας πάγωσε ολόκληρη τη γειτονιά  στους Θρακομακεδόνες.

Ούτε τον πρωινό καυγά του ηλικιωμένου ζευγαριού αντιλήφθηκαν οι γείτονες. Μια έντονη λογομαχία, μέσα σ' αυτό το ισόγειο διαμέρισμα που δυστυχώς πήρε ξαφνικά δραματική τροπή.

Σε έξαλλη κατάσταση ο 79χρονος όρμησε στην κουζίνα του σπιτιού, άρπαξε στα χέρια του ένα μικρό μπαλτά και επιτέθηκε στην σύζυγό του, που ήταν στην κρεβατοκάμαρα. Η άτυχη γυναίκα δυστυχώς δεν πρόλαβε να αντισταθεί. Τα χτυπήματα ήταν θανατηφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκλημα στους Θρακομακεδόνες: «Τσακωθήκαμε και τη σκότωσα με τον μπαλτά»!

Αμέσως μετά τη στυγερή δολοφονία ο δράστης, όταν πια συνειδητοποίησε το τι είχε κάνει, κατέρρευσε. Άφησε το φονικό όπλο να πέσει από το χέρι του στο πάτωμα και περπάτησε αργά μέχρι το τηλέφωνο. Σήκωσε το ακουστικό και κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης αναφέροντας το φρικτό έγκλημα που μόλις είχε διαπράξει.

«Δυστυχώς σκότωσα τη γυναίκα μου. Δεν κατάλαβα πως έγινε, ήταν η κακιά στιγμή» είπε χαρακτηριστικά ο 79χρονος συζυγοκτόνος.

Ο 79χρονος περίμενε έξω στην αυλή για να παραδοθεί. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος  αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε κλειστεί στον εαυτό του. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top