Βόλτα στον βυθό με ημι - υποβρύχιο!

Με τα εκατοντάδες νησιά και την τεράστια ακτογραμμή, ο βυθός της Ελλάδας αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό προϊόν

Με τα εκατοντάδες νησιά και την τεράστια ακτογραμμή, ο βυθός της Ελλάδας αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό προιόν. Αυτό που δεν γνωρίζατε είναι ότι μπορείτε να το ανακαλύψετε χωρίς να βραχείτε …σε μια βόλτα με ημι-υποβρύχιο.

Δεν είναι ο κόκκινος Οκτώβρης… είναι ένα ειρηνικό ημιυποβρύχιο! Έχει στόχο να δείξει σε Έλληνες και ξένους επισκέπτες τις ομορφιές που κρύβει ο βυθός… Ξεκινάμε απ' το Πόρτο Ράφτη!

Βρισκόμαστε στο υποβρύχιο παρατηρητήριο. Είμαστε 2 μέτρα κάτω από τη στάθμη της θάλασσας από τα φινιστρίνια βλέπουμε τη ζωή στο βυθό . Κατευθυνόμαστε στο νησί του Ράφτη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της περιήγησης οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα μέσω αυτής της καταπακτής να συνομιλούν με τον καπετάνιο.

Ο επόμενος βυθός που θα ανακαλύψει θα είναι της Πάργας.

Δυστυχώς δεν είναι όλοι οι βυθοί τόσο καθαροί όσο ο Νότιος Ευβοικός. Η ομάδα εθελοντών δυτών AEGEAN  REBREATH έβγαλε μισό τόνο σκουπίδια από τον πυθμένα

Εικόνες όπως αυτή είναι κατάντια σε μια χώρα που με τα χιλιόμετρα ακτογραμμής που διαθέτει θα έπρεπε να είναι στην κορυφή του καταδυτικού τουρισμού.

Σα να μην έφτανε αυτό στη συμπρωτεύουσα τεράστιες τσούχτρες έκαναν την εμφάνισή τους στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Ήταν ορατές απ'τη στεριά και οι περαστικοί τις φωτογράφισαν, προκαλώντας τεράστια ανησυχία για τις διαστάσεις του φαινομένου.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top