Κρήτη: Γερμανίδα κατήγγειλε ότι βιάστηκε από ντόπιο αλλά μετά το πήρε πίσω

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Τον βιασμό της από έναν ντόπιο κατήγγειλε Γερμανίδα τουρίστρια η οποία διασκέδαζε σε μπαρ στα Μάλια τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Η 30χρονη μετά τον «βιασμό» της πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου ώστε να τον καταγγείλλει.

Όπως κατέθεσε  έπινε ποτά με τον σύζυγο της που βρίσκεται και αυτός στα Μάλια. Όταν εκείνος αναχώρησε για το ξενοδοχείο τους, την πλησίασε στο μπαρ ένας ντόπιος με τον οποίο έκαναν παρέα όλο το βράδυ.

Σύμφωνα με το cretapost, οι αστυνομικοί βλέποντας την σε άσχημη κατάσταση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, την μετέφεραν αρχικά σε κέντρο υγείας της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στον ιατροδικαστή, προκειμένου να εξεταστεί.

Όμως η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε βιασμό. Στη συνέχεια επενέβη και το Γερμανικό προξενείο, το οποίο τόνισε στην 30χρονη Γερμανίδα ότι οι καταγγελίες της θα έχουν συνέπειες αν δεν ευσταθούν.

Έτσι η Γερμανίδα ομολόγησε στη συνέχεια στους αστυνομικούς ότι τελικά… δε βιάστηκε.

Αυτό που δεν εξήγησε η 30χρονη είναι τους λόγους για τους οποίους δήλωσε βιασμό. Φοβήθηκε τον σύζυγο καθώς είχε αργήσει να επιστρέψει στο ξενοδοχείο ή ήθελε να πάρει αποζημίωση από την ασφάλεια;

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια πολλές τουρίστριες δηλώνουν βιασμό χωρίς να υφίσταται καθώς παίρνουν μεγάλο χρηματικό ποσό ως αποζημίωση από τις ασφαλιστικές τους εταιρίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσό αντιστοιχεί σε 10.000 ευρώ.

Δεν πρόκειται βέβαια για ασφάλεια βιασμού, αλλά για αποζημίωση ψυχικής οδύνης που χορηγείται σε όσες γυναίκες ισχυρίζονται ότι έπεσαν θύματα!


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top