Ζεφύρι: Αλλού βίασαν την κοπέλα και αλλού την πέταξαν

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων

Πρώτη δημοσίευση 15/9 21:17

Σοκ στους κατοίκους στο Ζεφύρι έχει προκαλέσει η είδηση πως την Τετάρτη το απόγευμα μια νεαρή, όχι μόνο έπεσε θύμα άγριου βιασμού, αλλά οι αδίστακτοι δράστες την..."πέταξαν" στην άκρη του δρόμου! 

Η οδός Σικελιανού, όπου εντοπίστηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση η άτυχη κοπέλα είναι ένας από τους δρόμους διακίνησης ναρκωτικών.

Δίνουν μάχη να κρατήσουν την 25χρονη στη ζωή - Βρέθηκε βιασμένη στο Ζεφύρι

Όταν το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα", πριν πέσει σε κώμα, δύο διαφορετικοί νοσηλευτές τη ρώτησαν για το όνομά της, ωστόσο η νεαρή βρισκόταν σε σύγχυση. Στο έναν είπε ότι την λένε Μαρία και στον δεύτερο Ελένη. Στη συνέχεια η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό ο βιασμός της κοπέλας να έγινε σε άλλο σημείο και έπειτα να την «πέταξαν» στο Ζεφύρι, στην οδό Σικελιανού, ενώ δεν αποκλείεται πριν την άγρια σεξουαλική κακοποίηση να της είχαν δώσει ουσίες.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, καθώς έχουν πάρει δείγμα DNA από τα νύχια της και από τα ρούχα που φορούσε.

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top