Μυστήριο με το κορίτσι με το τατουάζ

Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Το καλοφτιαγμένο τατουάζ στη δεξιά κλείδα της νεαρής γυναίκας ίσως είναι το στοιχείο που θα οδηγήσει στην ταυτοποίηση της. Μοιάζει με ποίημα που αποτελείται από δύο ή τρεις στοίχους.

Τα γράμματα είναι μικρά και υπάρχουν και σχήματα. Καλύπτει αρκετά μεγάλη επιφάνεια. Η αποκρυπτογράφησή του πιθανόν να βοηθήσει τις έρευνες των αστυνομικών.

Η γυναίκα η οποία βρέθηκε πεσμένη στη μέση του δρόμου στο Ζεφύρι είναι ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η αναπνοή της στηρίζεται μηχανικά, λόγω της εισρόφησης που υπέστη.  

Κανείς δεν την έχει αναζητήσει και η εικόνα που παρουσιάζει αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, για τις αρχές, να έχει πέσει θύμα trafficking.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία  αναμένονται τις επόμενες ημέρες θα δείξουν εαν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή αν αυτοί που την κακοποίησαν της έδωσαν κάποια ουσία. 

"Η επιδερμίδα της γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι είναι ηλικίας μεταξύ 25 και 35 χρόνων, δεν είναι ανοιχτόχρωμη. Η εμφάνισή της είναι προσεγμένη. Είναι εύσωμη και τα μαλλιά της είναι βαμμένα σκούρα κόκκινα. Τα νύχια της είναι πρόσθετα και βαμμένα σε έντονο ροζ χρώμα. Ενα μάλιστα έχει σπάσει και δεν αποκλείεται να έγινε κατά την πτώση της", δήλωσε ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής εταιρείας.

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top