Ποινή 42 χρόνων στον τυφλό βιαστή της Δάφνης

Καταπέλτης η απόφαση του δικαστηρίου

Σε 42 χρόνια κάθειρξη καταδίκασε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον 53χρονο βιαστή από τη Δάφνη. 

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, καταδικάζοντας τον για αρπαγή με σκοπό να εξαναγκάσει το θύμα του σε πράξη ή ανοχή για την οποία δεν είχε υποχρέωση, βιασμό κατά εξακολούθηση, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά εξακολούθηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Φώτο και video μέσα από το «κολαστήριο» του 52χρονου «τυφλού» βιαστή στη Δάφνη

Τι έδειξε το τελικό πόρισμα για τον ΤΥΦΛΟ βιαστή της Δάφνης! Φοβερές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τα γυαλιά-κάμερα που φορούσε

Νωρίτερα και η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου. Τον χαρακτήρισε διεστραμμένο και σατανικό. Απέρριψε τον ισχυρισμό του ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση της 23χρονης, γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαζόταν να τη ναρκώσει, να τη δέσει και να τη φιμώσει, όπως τη βρήκαν οι αστυνομικοί. 

Απέρριψε επίσης το αίτημά του για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Η παρούσα δίνει μάχη για την υγεία της και θα πρέπει να φύγει από εδώ δικαιωμένη και να προχωρήσει τη ζωή της".

«Φοράς φούστες; Φοράς κολάν; Πώς είσαι;» ρωτούσε ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης γυναίκα που απάντησε σε αγγελία του

«Είναι ένας σεξουαλικά διεστραμμένος εγκληματίας»-Το προφίλ του «τυφλού» βιαστή της Δάφνης

Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της οικογένειας της 23χρονης, λόγω της φύσης των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο 53χρονος. Ο ίδιος για δεύτερη φορά ζήτησε να μη μεταχθει από τις φυλακές Κορυδαλλού στο δικαστήριο.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση είχε προκαλέσει ανατριχίλα στην κοινή γνώμη. Όλα ήρθαν στο φως τον Μάρτιο του 2017, όταν αστυνομικοί, μετά από δήλωση εξαφάνισης που κατέθεσαν οι γονείς μιας 22χρονης, την εντόπισαν σε άθλια κατάσταση, φιμωμένη, και δεμένη στο κρεβάτι του 53χρονου στη Δάφνη. 

ΣΟΚΑΡΕΙ η κατάθεση της 20χρονης στη Δάφνη: «Ήταν από πάνω μου και αγκομαχούσε»

ΕΦΙΑΛΤΗΣ στη Δάφνη: Τυφλός 53χρονος βίασε φοιτήτρια και το μετέδωσε live στο διαδίκτυο-To χρονικό της ΦΡΙΚΗΣ

Η κοπέλα εργαζόταν εκεί και τον βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού, αφού ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης. 

Οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο κολαστήριο της 22χρονης έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, γυμνή και δεμένη πάνω στο κρεβάτι του 53χρονου. Ο ίδιος μάλιστα είχε καλωδιώσει όλο το διαμέρισμα, τοποθετώντας κάμερες παντού, με τις οποίες κατέγραφε τις αρρωστημένες του πράξεις.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε, καλυμμένη με ένα σεντόνι και υποβασταζόμενη στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 53χρονος της επιτέθηκε, της έδωσε αναισθητικό και στη συνέχεια τη βίασε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top