Υπόθεση 22χρονης στο Ζεφύρι: Προφυλακιστέος ο 58χρονος Ρομά

Τι υποστήριξε στην απολογία του στον ανακριτή

Ζεφύρι 22χρονη

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 58χρονος Ρομά ο οποίος φέρεται να βίασε την 22χρονη που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες σε κωματώδη κατάσταση, στο Ζεφύρι. 

Ο 58χρονος φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε αξιόποινη πράξη. 

Κατηγορείται για βιασμό, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών αλλά και μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται πως γνώριζε φυσιογνωμικά τη νεαρή κοπέλα η οποία εκείνη την ημέρα περνούσε από το σπίτι του μαζί με το φίλο της. 

Κακοποίηση 22χρονης στο Ζεφύρι: Βαριές ποινικές διώξεις στον 60χρονο

Τους κέρασε ένα ποτό στην αυλή του σπιτιού του φέρεται να λέει στην απολογία του, και ο φίλος της έφυγε. 

Τότε ο ίδιος ήρθε πιο κοντά με την 22χρονη, χωρίς ωστόσο να έχουν σεξουαλική επαφή. 

Η 22χρονη, η οποία σύμφωνα με τον κατηγορούμενο πριν συναντηθούν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, λιποθύμησε. 

Ο 58χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο ίδιος μαζί με τον φίλο της κοπέλας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. 

Μάλιστα, εμφανίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να λέει πως βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου εξαιτίας παλαιότερης υπόθεσης βιασμού για την οποία έχει αφεθεί ελεύθερος και εκκρεμεί η δίκη του. 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Η σύλληψη του 58χρονου έγινε μετά την κατάθεση της κοπέλας στους αστυνομικούς, η οποία συνήλθε από το κώμα και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η 22χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εδώ και τρία χρόνια κάνει χρήση ναρκωτικών και ότι το μοιραίο βράδυ είχε πάει μαζί με 3 – 4 άτομα στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν ναρκωτικά. 

Η νεαρή παραδέχθηκε ότι την ημέρα της επίθεσης βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δε θυμάται με σαφήνεια όλες τις λεπτομέρειες. 

Αυτό που θυμάται είναι ότι πήγε σε ένα σπίτι που γνώριζε ένας από την παρέα της, κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε παρατημένη σε κωματώδη κατάσταση. 

Εκεί έκανε χρήση ναρκωτικών και μετά πήγαν όλοι μαζί σε ένα άλλο σπίτι, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να προσδιορίσει πού βρίσκεται. Από εκείνο το σημείο και μετά όλα έχουν σβήσει από το μυαλό της, πιθανόν γιατί λιποθύμησε από τη χρήση ναρκωτικών. 

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη βρέθηκε σε άθλια κατάσταση, αναίσθητη μες στη μέση του δρόμου στο Ζεφύρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας,φέροντας σημάδια βιασμού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top