Τεράστια προβλήματα στις μετακινήσεις - Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου

Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό στην Κινέττα

κακοκαιρια

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 10 μποφόρ.

Δεν εκτελείται επίσης κανένα δρομολόγιο για τον Αργοσαρωνικό. Ανοιχτές είναι οι γραμμές Πέραμα-Παλούκια και Ρίο Αντίρριο. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Πάχη Μεγάρων-Σαλαμίνα και Βόλος - Σποράδες.

Πειραιάς: Διακοπή κυκλοφορίας στην υπόγεια γέφυρα στο Καραϊσκάκη

Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της παλαιάς παραλιακής οδού στο ρεύμα προς Μικρολίμανο στον Πειραιά (Στάδιο Καραϊσκάκη).

Διακοπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό στην Κινέττα

Σημαντικά προβλήματα παρουσιάζονται στην κυκλοφορία των οχημάτων, σε περιοχές όπου σωρρεύτηκαν όμβρια ύδατα. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων από την  54 έως 57 χιλιομετρική θέση της Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στην Κινέτα, και στα δύο ρεύματα.

Γ.Ε.Δ. Πελοποννήσου: Σύσταση προς τους οδηγούς να αποφεύγουν το Άργος

Την αποφυγή της κυκλοφορίας οχημάτων προς το Άργος συνιστά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου προληπτικά, εξαιτίας μεγάλου όγκου υδάτων που υφίσταται στην περιοχή.

Οι οδηγοί, αναφέρεται στην ανακοίνωση πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού των Υπηρεσιών Τροχαίας.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Μετ' εμποδίων τα δρομολόγια του προαστιακού

Καθυστερήσεις αλλά και πιθανές αναστολές δρομολογίων στον προαστιακό σιδηρόδρομο δημιουργούν και σήμερα τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «αυτή τη στιγμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εξελίσσονται στην Αττική επηρεάζουν το δίκτυο του προαστιακού με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά και πιθανές καταργήσεις δρομολογίων».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια οι επιβάτες μας να φθάσουν στον προορισμό τους και ζητούμε την κατανόησή τους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top