Αποκλειστικές εικόνες STAR από τη σύλληψη των κακοποιών στη Νέα Ερυθραία

Είναι οι δράστες της κινηματογραφικής καταδίωξης στην Εθνική οδό

Δύο τσαντάκηδες που είχαν γίνει εφιάλτης για τις γυναίκες των βορείων προαστείων συνέλαβε η αστυνομία, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη στην εθνική οδό. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR εξασφάλισε εικόνες από τη σύλληψή τους στη Νέα Ερυθραία.

Οι δυο δράστες με χειροπέδες στα χέρια έχουν ακινητοποιηθεί από αστυνομικούς έξω από μια πολυκατοικία. Πρόκειται για έναν 47χρονο με το παρατσούκλι «Σαλβάνο», παλιό γνώριμο των διωκτικών αρχών και τον 30χρονο συνεργό του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το STAR. Οι κάτοικοι του ήσυχου στενού στη Νέα Ερυθραία τα έχασαν, όταν το απόγευμα της Τετάρτης άκουσαν φωνές και σειρήνες.

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί εντόπισαν τη μοτοσικλέτα σε παράδρομο στη Νέα Ερυθραία και της έκαναν σήμα να σταματήσει. Ο οδηγός της ανέπτυξε ταχύτητα, βγήκε στην εθνική οδό και έφτασε μέχρι τα διόδια Αφίδνων. Εκεί έσπασε την μπάρα και άρχισε να κινείται στην εθνική, στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ αστυνομικοί τον κυνηγούσαν. 

Η μοτοσικλέτα καταπλάκωσε τον έναν από τους δυο τσαντάκηδες, ενώ προξένησε και μικρές υλικές ζημιές σε ένα αυτοκίνητο.

Στα τέλη Αυγούστου η μηχανή είχε περάσει έξω από το σπίτι γνωστού οικονομικού παράγοντα στην Ερυθραία. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο ένας από τους δυο επιβάτες κατέβηκε, αναζητώντας πιθανότατα την... επόμενη τσάντα που θα άρπαζε. 

Κινηματογραφική καταδίωξη – Οι δράστες παρακολουθούσαν οικονομικό παράγοντα

Ο Σαλβάνο και ο συνεργός του κατηγορούνται για τουλάχιστον 20 αρπάγες τσαντών, κυρίως από αυτοκίνητα σταματημένα σε φανάρια. Πάνω τους βρέθηκαν κλοπιμαία, ένα μεταλλικό αντικείμενο για να σπάνε τζάμια και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top