Τροχαίο Κυπαρισσίας:Με λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου

Στο ίδιο σημείο είχε σκοτωθεί και ο παππούς του πριν από δέκα χρόνια

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Βουβός πόνος, κεφάλια σκυμμένα, πρόσωπα κλαμένα. Αυτή ήταν η εικόνα στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου την Τετάρτη, ο οποίος σκοτώθηκε ακαριαία στο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Κυπαρισσία. 

Με λευκά τριαντάφυλλα, οι συμμαθητές του για δεύτερη μέρα πήγαν να τον αποχαιρετήσουν, όπως είχαν κάνει και την Τρίτη για τον Νικόλα, ενώ οι καθηγητές και οι φίλοι προσπαθούσαν να στηρίξουν τους γονείς του που βιώνουν τώρα τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε να βιώσει έναν άνθρωπος. 

Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή «Μαζί σου» πριν από δέκα χρόνια, στο ίδιο ακριβώς σημείο καρμανιόλα είχε πεθάνει πάλι σε τροχαίο ο παππούς του Χρήστου που κηδεύτηκε σήμερα. 

Καθηγητές των τριών παιδιών που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έκαναν λόγο για τρία ήσυχα παιδιά, που δεν προκαλούσαν με τη συμπεριφορά τους και δεν  είχαν δείξει ποτέ ότι θα μπορούσαν να πάρουν κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα τους για να κάνουν κοπάνα. 

Και τα τρία, ήταν παιδιά που προσπαθούσαν πολύ στο σχολείο, είχαν όνειρα για το μέλλον και στόχους και δεν είχαν δείξει δείγματα ανάρμοστης συμπεριφοράς. 

Συμμαθητής 15χρονων στην Κυπαρισσία: «Τους είπα "Μην πάτε"-Είχα προαίσθημα»

Τροχαίο Κυπαρισσία: «Αναγνωρίσαμε το ένα παιδί από τα κομποσκοίνια του»

Ο 15χρονος Νίκος μάλιστα, ο οποίος κηδεύτηκε την Τρίτη ήταν μοναχοπαίδι και απολάμβανε της προσοχής και της αγάπης όλης του της οικογένειας. 

«Είχε μια αφοσιωμένη μητέρα, όλοι τον πρόσεχαν και όλοι τον αγαπούσαν. Ήταν σαν να είναι το παιδί όλης της οικογένειας. Το μυαλό μας είναι σ’ αυτή την μητέρα», είπε μια καθηγήτρια που έκανε μάθημα στον Νικόλα. 

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι φίλοι σε τροχαίο

Ο τρίτος μαθητής, ο Ενρίκο θα κηδευτεί αύριο, με την κοινωνία της Κυπαρισσίας να μην μπορεί να συνέλθει από τις τραγικές αυτές απώλειες των τριών φίλων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αγόρια, μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας πήγαν την πρώτη ώρα στο σχολείο τους, όμως στο διάλειμμα έφυγα. Ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και όλοι μαζί έφυγαν να πάνε βόλτα στα Φιλιατρά. 

Στο ύψος της Τερψιθέας, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε και έπεσε σε διερχόμενο φορτηγάκι. Από την πρόσκρουση καρφώθηκε σε τοιχίο που βρίσκεται δίπλα από τον δρόμο. 

Τα δύο παιδιά, ο Έλληνας και το αγόρι από τη Βουλγαρία πέθαναν ακαριαία.Ο οδηγός, ο 15χρονος από την Αλβανία, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top