Τροχαίο Κυπαρισσία: Σήμερα η κηδεία και του τρίτου 15χρονου

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στην πόλη

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star από την κηδεία του μικρού Χρήστου

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Κυπαρισσία μετά τον θάνατο των τριών 15χρονων αγοριών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. Σήμερα θα γίνει η κηδεία και του τρίτου παιδιού που «έφυγε» τόσο άδικα, ενώ στην Κυπαρισσία έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος. 

Συμμαθητές, φίλοι και οικογένεια θα βρεθούν και πάλι σήμερα στην εκκλησία, με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι για να συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον μικρό Ενρίκο. 

Τροχαίο Κυπαρισσία: «Αναγνωρίσαμε το ένα παιδί από τα κομποσκοίνια του»

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι φίλοι σε τροχαίο

Την Τετάρτη σπάραξαν καρδιές στην κηδεία του Χρήστου, ενώ την Τρίτη ανείπωτος ήταν ο σπαραγμός των ανθρώπων που είπαν το τελευταίο «αντίο» στον 15χρονο Νικόλα. 

Τροχαίο Κυπαρισσία: Σήμερα η κηδεία του 15χρονου Νίκου

Συμμαθητής 15χρονων στην Κυπαρισσία: «Τους είπα "Μην πάτε"-Είχα προαίσθημα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αγόρια, μαθητές του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας πήγαν την πρώτη ώρα στο σχολείο τους, όμως στο διάλειμμα έφυγα. Ο ένας από αυτούς πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και όλοι μαζί έφυγαν να πάνε βόλτα στα Φιλιατρά. 

Τροχαίο Κυπαρισσίας:Με λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου

Στο ύψος της Τερψιθέας, το αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε και έπεσε σε διερχόμενο φορτηγάκι. Από την πρόσκρουση καρφώθηκε σε τοιχίο που βρίσκεται δίπλα από τον δρόμο. 

Τα δύο παιδιά, ο Έλληνας και το αγόρι από τη Βουλγαρία πέθαναν ακαριαία.Ο οδηγός, ο 15χρονος από την Αλβανία, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top