Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Ενρίκο

Τα τροχαία είναι η πρώτη αιτία θανάτου σε ηλικίες 15-29 ετών

Η Κυπαρισσία αποχαιρετά το τρίτο από τα 15χρονα παλικάρια της που χάθηκαν τόσο πρόωρα, προτού προλάβουν να μεγαλώσουν. Οι συμμαθητές του προσπαθούν να ξορκίσουν την θλίψη τους και να ξεπεράσουν το σοκ.

Tα τρία αγόρια έκαναν κοπάνα από το σχολείο τους, πήραν το αυτοκίνητο του μπαμπά του ενός από από αυτούς, όμως η βόλτα τους στέρησε την ίδια τους τη ζωή.

Οι κάτοικοι της πόλης πενθούν, αλλά κι εξοργίζονται με το ανησυχητικό φαινόμενο των ανήλικων οδηγών που είναι συνηθισμένο στην ελληνική επαρχία.

Τα τροχαία, πρώτη αιτία θανάτου σε ηλικίες 15-29 ετών

Τα νούμερα σοκάρουν. Τα τροχαία δυστυχήματα είναι η πρώτη αιτία θανάτου στις ηλικίες 15 - 29 ετών και η δεύτερη σε ηλικίες 5 - 14 ετών, σύμφωνα με έρευνα. 

Όλα είναι θέμα παιδείας λένε οι ειδικοί. Όλα ξεκινούν από τους γονείς και το σχολείο.

Στεφανής: Μόνο με την ενημέρωση μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

«Μόνο με την ενημέρωση μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν ευελπιστώ σε αλλαγή σύντομα, διότι ο γονιός βάζει το παιδί μέσα, δεν φοράει ζώνη, τσακώνεται στο δρόμο, πάει τρώει και μεθάει και γυρνάει σπίτι μεθυσμένος και αυτά γίνονται βιώματα για τα παιδιά ότι έτσι είναι το σωστό» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής Traction Κώστας Στεφανής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top