Αποκλειστικό STAR: Η αδελφή του Κατσίφα σπάει τη σιωπή της

«Οι γονείς μου είναι σοκαρισμένοι»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το πρωί στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που τελέστηκε το πρωί στο κέντρο της Αθήνας.

Η αδερφή του Ερμιόνη ξεσπά αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR καθώς οι αλβανικές αρχές συνεχίζουν να τρομοκρατούν τους Βορειοηπειρώτες. 

«Γιατί ανακρίσεις, γιατί θα πρέπει να πάει να απολογηθεί ο κάθε κάτοικος του χωριού, για ποιο λόγο που βρέθηκαν τα χρήματα; Έγινε έρανος τελικά… δεν το καταλαβαίνουμε αυτό. Οι γονείς μου είναι σοκαρισμένοι» είπε χαρακτηριστικά η Ερμιόνη.

Το ερχόμενο Σάββατο στις Βουλιαράτες θα γίνει το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο του Κωνσταντίνου... Η Ερμιόνη Κατσίφα αλλά και άλλοι Βορειοηπειρώτες δεν θέλουν να ξαναζήσουν τους ελέγχους από τις αλβανικές αρχές και τις προσαγωγές που έγιναν στην κηδεία του.

Ήδη ναυλώνονται λεωφορεία για τη μεταφορά όσων θέλουν να παραστούν στο μνημόσυνο. Αυτό που φοβίζει τις Αλβανικές αρχές είναι η επανάληψη των εικόνων της κηδείας του Κωσταντίνου καθώς αναμένονται εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα...

 

 

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top