Έρευνα STAR: Τελετές μαύρης μαγείας σε σπήλαια

Έχουν ακουστεί πολλά ακόμη και για τη γνωστή σπηλιά του Νταβέλη

Πρώτη δημοσίευση 7/12/2018 23.12 

Τελετές μαύρης μαγείας σε πολλά σπήλαια εντοπίζουν κατά καιρούς οι σπηλαιολόγοι κατά τη διάρκεια εξερευνήσεών τους. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις των σπηλαιολόγων της Κρήτης για τον λαβύρινθο της Μεσσαράς. Το ρεπορτάζ είναι του Γιάννη Σωτηρόπουλου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Έχουμε βρει κάποια αντικείμενα που παραπέμπουν σε τελετές, με φυλαχτά και χάντρες» λέει ο σπηλαιολόγος, Κώστας Φωτεινάκης. 

Υπολείμματα σατανιστικών τελετών ισχυρίζονται πως εντόπισαν σπηλαιολόγοι στον λαβύρινθο της Μεσσαράς, μιλώντας σε εκπομπή στο ΚΡΗΤΗ TV. Μάλιστα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο αποτύπωσαν πολλές από αυτές τις δραστηριότητες, όπως επιγραφές πάνω στους βράχους.

«Δείχνουν την παρουσία ανθρώπων που με μάγια ήθελαν να προκαλέσουν κακό σε άλλους ανθρώπους» προσθέτει ο σπηλαιολόγος.
Αληθεύει ότι σε αυτό το σπήλαιο έχουν βρεθεί υπολείμματα τελετών; «Όχι μόνο σ΄αυτό αλλά σε πολλά σπήλαια» λέει ο σπηλαιολόγος, Καλούστ Παραγκαμιάν.

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ; 

Έχουν ακουστεί πολλά για τελετές μαύρης μαγείας ακόμη και στη γνωστή σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη.  

Στην είσοδο της σπηλιάς του Νταβέλη βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Νικόλαου. Οι εικασίες λένε ότι βρίσκεται εδώ για τον εξορκισμό της σπηλιάς, καθώς δεν είναι λίγες οι αναφορές για ομάδες σατανιστών, που επισκέπτονται ακόμη και σήμερα τον χώρο.

«Βρισκόμαστε στο βαθύτερο σημείο του σπηλαίου και βλέπουμε υπολείμματα φωτιάς, κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από σατανιστικές τελετές. Κατά καιρούς έχουμε βρει εδώ φτιαγμένες πεντάλφες, κουκλάκια από κερί. Γίνονται συνήθως νύχτα, με πανσέληνο και όταν έχουμε ισημερίες» λέει ο σπηλαιολόγος, Νίκος Λελούδας. 

Ο Νίκος Λελούδας είναι 42 χρόνια σπηλαιολόγος. Έχει εξερευνήσει πάνω από 400 σπήλαια. Δε θα ξεχάσει ποτέ αυτό που είδαν τα μάτια του σε σπήλαιο καταβόθρα στον Αλίαρτο Βοιωτίας.   

«Εντοπίσαμε 2-3 κατσαρόλες, βαλμένες πάνω από φωτιά. Μέσα έχει λιωμένα μαύρα κεριά, δίπλα τους κούκλες και δίπλα χαρτί, με κόκκινο μελάνι, ελπίζω να ήταν μελάνι και ήταν αφορισμός μιας γυναίκας προς κάποιον άπιστο άνδρα ότι "Να πεθάνει, να του καρφώσει την καρδιά... Ήταν φρέσκα, πρέπει να έφυγαν όταν πλησιάζαμε εμείς το σπήλαιο».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top