Χανιά: Νάρκωνε τον πατέρα και μετά βίαζε τη 13χρονη κόρη του

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Κακοποίηση ανηλίκου

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στα Χανιά από τις αποκαλύψεις για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 13χρονου κοριτσιού κατά τη διαμονή του για δύο μήνες στην πόλη το προηγούμενο καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού. 

Η 13χρονη, η οποία μένει με τη μητέρα της στο Βέλγιο, είχε έρθει το προηγούμενο καλοκαίρι στα Χανιά για να κάνει διακοπές στο σπίτι του πατέρα της στα Χανιά. Σύμφωνα με την καταγγελία των γονιών της, ο φίλος του πατέρα της, ένας Λιβανέζος, φέρεται να πήγαινε στο σπίτι και να βίαζε συστηματικά επί δύο μήνες το μικρό κορίτσι κατά και παρά φύσιν. 

Για να μην τον καταλάβει μάλιστα ο πατέρας της μικρής, φέρεται να του έριχνε ισχυρά υπνωτικά χάπια στο ρόφημά του, με αποτέλεσμα να πέφτει σε βαθύ λήθαργο και να μην αντιλαμβάνεται τον εφιάλτη που ζούσε η κόρη του. 

Μάλιστα ο Λιβανέζος φέρεται να απειλούσε το παιδί ότι αν πει οτιδήποτε στους γονείς της, θα τους σκοτώσει. Η 13χρονη επέστρεψε στο Βέλγιο κι έκανε δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Η μητέρα της ανησύχησε, έψαξε το κινητό της και είδε τα μηνύματα που της είχε στείλει ο κατηγορούμενος και τις απειλές του. 

Εκείνη του έστειλε μήνυμα στο κινητό του, υποδυόμενη την κόρη της κι εκείνος της απάντησε στέλνοντάς της ένα πρόστυχο, προσωπικό του βίντεο. Η μητέρα κατήγγειλε τα πάντα στις αρχές και μετά από σήμα της Ιντερπόλ, η αστυνομία των Χανίων προχώρησε στη διερεύνηση της υπόθεσης και στη σύλληψη του κατηγορούμενου, ο οποίος μένει μόνιμα στα Χανιά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top