Θα κάνουμε λευκά Χριστούγεννα; Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Βροχές και χιόνια στα ορεινά

ΟΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ  

Η εικόνα που βλέπετε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δεν είναι από τους καταρράκτες του Νιαγάρα. Είναι από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στον Πύργο Ηλείας, το οποίο μετατράπηκε σε κολυμβητήριο. Οι ουρανοί άνοιξαν και η στέγη του γηπέδου δεν άντεξε με αποτέλεσμα το γήπεδο να πλημμυρίσει. 

Ο αγώνας μπάσκετ εφήβων  που ήταν σε εξέλιξη διεκόπη και με κουβάδες προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον όγκο του νερού. :

ΕΒΡΕΞΕ ΒΡΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΩΜΑΡΙ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ 

Στο Πλωμάρι της Λέσβου λόγω της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκε νέα μεγάλη κατολίσθηση στο δρόμο Μελίντας  Πλωμαρίου, με αποτέλεσμα ο δρόμος να "κοπεί" στα δυο και η κυκλοφορία να είναι αδύνατη. 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΟΠΑΔΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ  

Οι εικόνες με τα νεκρά πρόβατα, στη μέση ενός λιβαδιού είναι σοκαριστικές. Τα ζώα σκοτώθηκαν, στον Ομαλό Χανίων από πτώση κεραυνών.  

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΑΙΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 

Το χαλάζι που έπεσε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο Κρήτης αποδείχτηκε εφιαλτικό. Με το πρώτο φως της ημέρας οι ελαιοπαραγωγοί ήρθαν αντιμετώποι με την απόλυτη καταστροφή.  

ΕΡΙΞΕ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ  

Οι ουρανοί άνοιξαν και στην Αθήνα. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες και το χαλάζι έπεφτε σαν στραγάλι στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.  

ΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ  

Στο Περτούλι Τρικάλων όσοι ανέβηκαν στο χιονοδρομικό για να απολαύσουν το χιόνι έμειναν με τη χαρά, το οποίο έλιωσε από τον νοτιά και τη δυνατή βροζή.

Οι επισκέπτες προσπάθησαν όπως όπως να διασκεδάσουν και να παίξουν με όσο χιόνι είχε μείνει στην άκρη. 

Η ΤΡΙΤΗ Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ  

Από την αρχή της εβδομάδας το σκηνικό του καιρού θα αλλάξει. Την Τρίτη ο καιρός θα μας τα κάνει μούσκεμα ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι άσπρη μέρα.  

Από το βράδυ όμως περιμένουμε βροχές και καταιγίδες να πέσουν στη δυτική Ελλάδα και στη διάρκεια της νύχτας μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης θα επεκταθούν πια σε ολόκληρη τη χώρα. Θα χιονίσει αλλά σε ορεινές περιοχές πάνω από τα 800 με 1000 μέτρα της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Στερεάς.  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top