Αποκλειστικό Star: Βίντεο ντοκουμέντο από την απόδραση του ληστή στα Βίλια

Καρέ καρέ πώς κατάφερε να κόψει τα κάγκελα μα λίμα

Ένας επικίνδυνος κακοποιός που είχε λάβει μέρος στη ληστεία στο ταχυδρομείο στα Βίλια κατάφερε να δραπετεύσει μέσα από τα κρατητήρια της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Δυτικής Αττικής μαζί με τον συγκρατούμενό του, ο οποίος τελικά συνελήφθη. Το Star εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό που αναστάτωσε την αστυνομία.

Το φρούριο της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Δυτικής Αττικής με τις κάμερες και τα κελιά ασφάλειας έπεσε. Ένας επικίνδυνος ληστής είναι ελεύθερος και το μόνο που κατάφεραν οι αστυνομικοί  είναι να πιάσουν τον συγκρατούμενό του. 

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που εξασφαλίσαμε, φαίνονται δυο αστυνομικοί να τον κρατούν και να τον οδηγούν πάλι πίσω στα κρατητήρια από όπου διέφυγε. 

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 04:00  όταν οι δύο Αλβανοί, που είχαν λάβει μέρος στην απόπειρα ληστείας στο ταχυδρομείο στα Βίλια, έκοψαν το κάγκελο του κελιού τους πιθανότατα με λίμα που πέρασαν -άγνωστο πώς- και  παρά τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν τα πάντα.

Οι αστυνομικοί βγήκαν τρέχοντας από το κτίριο και άρχισαν να ψάχνουν με τους φακούς τα παρκαρισμένα φορτηγά, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου. Όμως συνέλαβαν μόνο τον έναν από τους δύο επικίνδυνους κακοποιούς, ενώ οι έρευνες με τα περιπολικά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Το Star είναι το μοναδικό κανάλι που είχε καταφέρει να μπει μέσα στα κρατητήρια και να κάνει αυτοψία στο κρατητήριο των κακοποιών. Παρά τα μέτρα ασφαλείας, ο κακοποιός ξέφυγε . Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες απόδρασης.     

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top