Πειραιάς: Διαπραγματεύεται μόνος ο επιχειρηματίας με τους απαγωγείς του;

Αγωνία για την τύχη του – Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία

απαγωγή πειραιάς

Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά και ακόμα οι απαγωγείς δεν έχουν έρθει σε καμία επικοινωνία με τους συγγενείς για να ζητήσουν λύτρα, κάτι που ανησυχεί την αστυνομία. 

Απαγωγή επιχειρηματία: Κάμερα κατέγραψε το αυτοκίνητο της απαγωγής

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει τις έρευνες έχουν στήσει ένα ολόκληρο στρατηγείο στο σπίτι του επιχειρηματία και προσπαθούν να συλλέξουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον για τις επαφές που είχε τον τελευταίο καιρό και για τυχόν διαφορές που μπορεί να είχε με τρίτους. 

Μυστήριο με την απαγωγή του επιχειρηματία – Κανένα ίχνος εδώ και 24 ώρες

Η σιγή των απαγωγέων μάλιστα, τους έχει κάνει να εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες να διαπραγματεύονται απευθείας με τον επιχειρηματία, καθώς, όπως έχει προκύψει, τόσο η μητέρα του επιχειρηματία, όσο και ο ξάδελφός του και η σύντροφός του δε γνωρίζουν πολλά για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και δεν έχουν πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. 

Απαγωγή γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι οι δράστες είναι επαγγελματίες και δεν αποκλείεται να «προσλήφθηκαν» από το εξωτερικό και να ταξίδεψαν στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να κάνουν την απαγωγή. 

Ερευνάται επίσης αν κάποιοι από αυτούς φορούσαν μάσκες σιλικόνης, ενώ φύλλο και φτερό κάνουν το υλικό προηγούμενων ημερών από κάμερες ασφαλείας, που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει κάποια ύποπτη κίνηση. 

Ερευνούν τέλος όλες τις επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές επαφές του επιχειρηματία των τελευταίων δύο-τριών ετών, ενώ μεγάλη βάση δίνουν στα όσα κατέθεσε η οικιακή του βοηθός, που είδε με τα μάτια της την απαγωγή του εργοδότη της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top