"Στα λευκά" Αράχωβα, Περτούλι, Καρπενήσι - Μαγικές εικόνες

Πληρότητα στα χωριά του Πηλίου 

Το χιόνι σκέπασε τα ορεινά τουριστικά θέρετρα της χώρας μας. Όμως εκτός από τα όμορφα τοπία και το εορταστικό κλίμα, δε λείπουν και οι δυσκολίες για οδηγούς και επισκέπτες.

Σε λευκό κλοιό η Αράχωβα 

Το πρωί βρήκε τους εκδρομείς στον Παρνασσό να φτυαρίζουν το χιόνι για να βγάλουν τα αυτοκίνητα τους.

3 μέρες άφησαν τα αυτοκίνητα τους οι εκδρομείς και τα βρήκαν θαμμένα στο χιόνι, υπολογίζουν πως με σκληρή το απόγευμα θα καταφέρουν να ξεπαρκάρουν.

48 ώρες έχουν να κοιμηθούν οι οδηγοί των εκχιονιστικών. 

Απεγκλωβίστηκαν  οι εκδρομείς στην Αγοριανή 

Στην Αγοριανή δεκάδες σπίτια εγκλωβίστηκαν από το χιόνι. Δουλεύουν μέρα νύχτα να τους απεγκλωβίσουν.

Πληρότητα στα χωριά του Πηλίου 

Η χθεσινή χιονόπτωση έδωσε μια ώθηση στον τουρισμό και πάνω στο Πήλιο και στα 24 χωριά. Ο κόσμος ανεβαίνει καθημερινά, τα χωριουδάκια μας είναι με αναμμένα τζάκια, τα εστιατόρια, τα μαγαζιά, τα ξενοδοχεία, περιμένουν να φιλοξενήσουν και τους υπόλοιπους επισκέπτες.

Στα λευκά το Καρπενήσι 

Στο Καρπενήσι, η πρώτη μέρα του νέου χρόνου βρήκε τους μεγάλους να φτυαρίζουν το χιόνι και τους μικρούς να φτιάχνουν χιονανθρώπους. Ο δρόμος στη ράχη Τυμφρηστού προς Καρπενήσι έχει πνιγεί στο χιόνι. 

Γέμισε το χιονοδρομικό στο Περτούλι 

Το Περτούλι είναι αγαπημένος χειμερινός προορισμός και αυτή τη στιγμή το χιόνι στο χιονοδρομικό είναι σε ιδανικά επίπεδα για σκι και σνόουμπορντ.

Χιόνια στον Αίνο

Ο χιονισμένος Αίνος μαγνητίζει τα βλέμματα. Η φωτογραφία από το drone που δείχνει τη θάλασσα από τη μια και τα χιόνια από την άλλη, είναι πραγματικά εντυπωσιακή. 

Στα λευκά τα ορεινά χωριά στη Λέσβο 

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το χιονισμένο τοπίο και στη Λέσβο. Οι σκεπές των σπιτιών στα γραφικά χωριά του νησιού έχουν σκεπαστεί με χιόνι.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top