Το χιόνι σκέπασε τα πάντα στα Βίλια - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Προβλήματα και στη Μακεδονία

Η «Σοφία» μαστιγώνει την Αττική με πολικό ψύχος. Η πρωτεύουσα αναμένεται να δοκιμαστεί απόψε το βράδυ, ενώ οι αρμόδιοι δίνουν μάχη για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί.

Το χιόνι στα Βίλια Αττικής έχει καλύψει τα πάντα, ενώ η θερμοκρασία έχει πέσει υπό το μηδέν. Η περιοχή είχε «πνιγεί» στην ομίχλη από το μεσημέρι, ενώ τα εκχιονιστικά βρίσκονται επί ποδός. 

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων στην παλαιά Εθνική Οδό από το ύψος των Βιλίων προς τη Θήβα, αλλά και στην Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Αφιδνών. 

Κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Πεντέλης – Ν. Μάκρης στο ύψος του 4141 στρατιωτικού νοσοκομείου καθώς και η Λεωφόρος Πάρνηθος από το τελεφερίκ και πάνω.

Μείον 17 βαθμοί στη Φλώρινα

Στην καρδιά της Φλώρινας το έχει «στρώσει» για τα καλά, ενώ ο δήμος έχει επιστρατεύσει 22 εκχιονιστικά μηχανήματα για να μείνουν οι δρόμοι ανοιχτοί. Οι κάτοικοι ανησυχούν ιδιαίτερα καθώς

Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί στον δρόμο από την Πτολεμαϊδα και μετά, γιατί υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα. 

Διακοπή πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία 

Στη Θεσσαλονίκη είχαμε διακοπή των πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» έως τη 13.00 το μεσημέρι, ενώ το τρένο που εκτελούσε τα δρομολόγια Φλώρινα – Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε λόγω χιονιά.

Προβλήματα σημειώθηκαν και στα δρομολόγια της αμαξοστοιχίας  Intercity στους Άνω Πόρους στην Πιερία.

Κλειστό το χιονοδρομικό στο Σέλι 

Το χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι είναι κλειστό από το μεσημέρι λόγω της κακοκαιρίας, ενώ κλειστός είναι ο δρόμος για το χιονοδρομικό του Βόρα.

 

Δείτε ολόκληρο τα κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top